Beoordelingen van Panini Lisse

Recente recensies

4.0
Jaco massaar
13 juni 2024

Zoals altijd weer top!! Beste pizzeria van nederland!

Chantal Huizer
12 juni 2024

Was prima Altijd wel een lekker broodje

Langeveld
10 juni 2024

Het was heerlijk de calzone met saus !!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Betty Bajec
10 juni 2024

top eten en snelle bezorging!

Stefan Lehmann
10 juni 2024

Lekkere pizza's en snel bezorgd. Nooit problemen gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
10 juni 2024
T
9 juni 2024

Eten was lekker. Wel ontbrak de rucola (en parmezaanse kaas). Tiramisu ook lekker! Wel aan de kleine kant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stephanie Schoone
8 juni 2024

Snelle bezorging en heerlijk verse pizza’s!

Angela
8 juni 2024

De pizza's waren heerlijk! Alleen de truffelsaus op de bressaolapizza ontbrak helaas. Evengoed heerlijk gegeten!

Harry
3 juni 2024

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Janssen
2 juni 2024

Beetje jammer als je extra rucola besteld op je pizza en het zit er niet op. Verder alles oké.

Reactie van Panini

Beste Ron, Ik begrijp volledig dat dit vervelend is. Ik zal het intern mee nemen en bespreken. Excuses voor het ongemak. Mocht dit toch nog een gebeuren, dat adviseer ik u om direct te bellen, en dan kunnen wij op dat moment een juiste oplossing vinden. Met vriendelijke groet, Caisy, Trattoria Panini Lisse

Willemijn
30 mei 2024

Heerlijke salades, broodjes en pasta. Zeer vriendelijke service, ook van de bezorger.

Stephanie
26 mei 2024

Heerlijk gegeten en super snel bezorgd!

Nicolette
24 mei 2024

Het was weer heerlijk, nog wat bewaard voor morgen😁

Roel
24 mei 2024

Blikjes gewone Coca cola erbij besteld en zero ontvangen. Erg jammer!

Reactie van Panini

Beste Roel, Vervelend om te lezen dat u niet de juiste blikjes cola heeft ontvangen. Dit zal vast perongeluk zijn gegaan. Als u even had gebeld hadden wij alsnog de juiste blikjes bij u kunnen afgeven. Excuses voor het ongemak, ik hoop dat de gerechten wel naar wens zijn geweest. Met vriendelijke groet, Caisy, Trattoria Panini Lisse

Jolanda
22 mei 2024

Heerlijk pizza’s en genoeg varianten te kiezen. Top voor afhalen, bezorgen en zeker om er te gaan eten een dikke aanrader.

Sebastiaan Duivenvoorde
22 mei 2024

Uitstekend! Heerlijk gegeten en keurig bijtijds aangekomen

Han
19 mei 2024

Via internet makkelijk te bestellen, snel bezorgd, pizza’s goed warm aangekomen en het smaakte prima.

R Bakker
18 mei 2024

Niet zo goed als anders deze keer. Pizza’s waren erg vochtig. Bij het snijden van de calzone kwam er veel water uit.

Coc
17 mei 2024

Pizza was lekker warm, vulling een beetje karig

Ben Lanser
14 mei 2024
Lynn
14 mei 2024

Beste Italiaan uit de omgeving, heerlijke pizza's en snel bezorgd

Wim tromp
14 mei 2024
Diny
13 mei 2024

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tjark van Staveren
12 mei 2024

Beste medewerker van Panini, we zijn al een tijdje tevreden klant bij jullie. Het eten was keurig op tijd bezorgd. Echter, in plaats van de bestelde salade 'Pollo' kregen we een salade 'Tonno'. Begrijpelijk dat het soms een keer misgaat, maar goed voor jullie om te weten. Buiten dat waren de pizza's prima in orde!

Sylvia
10 mei 2024

Helaas zelf bevestiging niet nagekeken, stond en kreeg dus ook verkeerde pizza, en was ook erg afgekoeld. Niet gewend van jullie.

Ray
9 mei 2024

Heerlijk!!!!

Dries van der Kamp
8 mei 2024

Paul
5 mei 2024

Wederom top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicky
3 mei 2024

Helaas niet panini zoals wij gewend zijn. Leuke en vriendelijke bezorgers

Menno
3 mei 2024

Lekkere pizza, fijnee smaak en vers. De salami was ietsje te veel op de pizza aanwezig, voor de rest complimenten dan maar :-)

Henriette
3 mei 2024

Broodje was prima, maar de blauwe kaas was minimaal. Ben ik niet gewend van jullie

Monique
2 mei 2024

Super lekker, echt heet nog en snel bezorgd 👌🏻

Wim Geerlings
2 mei 2024

Snelle en correcte service

Gerrit en Titia uit Engelbert Groningen
1 mei 2024

We hebben heerlijk gegeten van de pizza Bodem crokant, bedekking prima gewoon erg lekker.

Malou
30 april 2024

zeer goed, altijd lekker, zeker aan te raden ;)

Georgiana Chiriac
29 april 2024

Kwaliteit en bezorging altijd goed. Vandaag een opmerking over de bestelling: we hebben twee keer 2 Cannoli besteld (2 porties), maar we hebben alleen een portie gekregen. Misschien bij de volgende bestelling een extra portie erbij?!

Reactie van Panini

Beste Georgiana, Goed te horen dat de bestelling naar wens was. Dank hiervoor. Jammer te horen dat de bestelling niet geheel compleet was. U kunt het beste dezelfde avond dan meteen bellen, dan waren de cannoli's nog bij u afgeleverd. Ik hoor graag of u de cannoli's toch nog heeft ontvangen of niet. U kunt mij mailen naar: caisy.panini@gmail.com Met vriendelijke groet, Caisy, Trattoria Panini Lisse

Cees
29 april 2024

Beide pizza’s waren lekker maar waren niet echt warm waardoor het laatste deel koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
29 april 2024

Het eten was goed op smaak, maar de hitte was er wel vanaf. De doos van de Calzone had de pizzadoos zo ingedeukt dat de kaas aan de doos zat en niet meer op de pizza. Er zijn foto’s van gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Beste Hans, Vervelend te horen dat de pizza's niet meer geheel warm waren en dat er een pizza geplet bleek te zijn. Dit is natuurlijk niet hoe wij onze bestelling graag afleveren. U kunt het beste de avond zelf nog bellen en dan kunnen wij u een nieuwe pizza leveren. Gelukkig was het wel naar smaak. Met vriendelijke groet, Caisy, Trattoria Panini Lisse

Edwin van Winsen
29 april 2024

Top kwaliteit, maar waren wel koud..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy Barnhoorn
29 april 2024
Sianne
28 april 2024

Drie pizza’s en een pasta besteld. Kwam precies op de juiste tijd een bezorger alleen de pasta miste, hij verontschuldigde zich en gaf aan dat hij gauw terug ging om de pasta te halen. Tien minuten later was hij er ook daadwerkelijk en konden we allemaal lekker eten. Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra Lijten
28 april 2024
vd Poll
28 april 2024

Helaas was 1 pizza en de ravioli niet warm. Terwijl de andere pizza wel warm was.

M
28 april 2024

Calzone tonno pizza erg lekker!!!

Joke Rhebok
27 april 2024

Was heerlijk de Calzone en tiramisu Aan rader.

Fred
23 april 2024
Ben
19 april 2024

Binnen 20 minuten bezorgd

Elisa
19 april 2024

Heerlijk eten! Maar erg jammer dat ondanks mijn telefoontjes dat het spoed had (anders had ik ergens anders besteld), het eten een uur later kwam dan telefonisch afgesproken

R
15 april 2024

Voor de tweede x geen extra rucola op de pizza, wel voor betaald, pizzadeeg was nog niet gaar. Overige gerechten waren prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny Poetiray
15 april 2024

Keurige service!!! Werden gebeld omdat ze later dan gepland bezorgden. Als pleister op de wonde werden we verrast met iets extra's en dat was heerlijk! En de pizza's die waren als gewoonlijk weer uitstekend!! Niets te klagen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
13 april 2024

Pizza was zwart, korsten waren zo hard waardoor veel moeten wegsnijden en dat voor een pizza van €17. Kwaliteit is niet meer wat het geweest is

Reactie van Panini

Beste, Vervelend dat uw bestelling niet geheel aan uw verwachtingen voldeed. In het vervolg kunt u dan het beste direct even bellen, zodat wij voor u een nieuwe kunnen maken. Bedankt voor uw feedback en ik zal het intern bespreken. Met vriendelijke groet, Caisy, Trattoria Panini Lisse

verdel
13 april 2024

heerlijke ciabattas

Ria Hogervorst
13 april 2024
Baak
13 april 2024

Genoten van heerlijke pizza's op het verjaardagsfeestje van onze zoon! Bedankt voor de snelle service!

Suzanne
12 april 2024

Het is dat ik een verzoek kreeg om mijn bestelling te beoordelen, want ik heb er al met jullie over gesproken. Het broodje was te hard zodat ik niks meer kon proeven van de ingrediënten. Ik proefde alleen het te harde brokkelige broodje. Nu hebben jullie even een slechte beoordeling, maar de volgende keer is het vast een veel betere beoordeling

Martin
11 april 2024

Lekker lekker lekker 😋

Ed Hoogkamer
7 april 2024

Eten was lekker maar wel te koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sarah
7 april 2024
Jenny
6 april 2024

De Piza was droog harde korst en mager belegd. Bijna geen tomatensause, geen olie, artisjok uit een potje, weinig italiaanse kruiden, geen basilicum of knoflook . En flauw van smaak. Voor mij niet vatbaar voor herhaling.

Merel
3 april 2024

Lekkere pizza’s. Had in de bestelprocedure aangegeven een bepaald ingrediënt niet op de pizza te willen, zat er toch op. Bij mijn vorige bestelling ging dat net zo. Misschien de opmerkingen bij de bestellingen wel gaan lezen. :-)

Charlotte van der Meij
2 april 2024

Als je afspreekt dat je om 18.00 het eten komt ophalen, dan is het jammer dat het pas 20 minuten later klaar is. Het was er lekker

A.H.
2 april 2024

Geen

C
1 april 2024
Sylvia
1 april 2024

Super! We hebben met de kinderen en kleinkinderen héérlijk gegeten. Mooi optijd bezorgd 🤌

Dianne
30 maart 2024

Pizza op een glutenvrije bodem besteld ivm glutenvrij moeten eten. Bij aankomst werd de glutenvrije pizza gemaakt zonder enige aandacht voor het glutenvrij zijn; zelfde handschoenen als bij het maken van glutenvolle pizza's werden gebruikt, zelfde werkplek (niet schoongemaakt), zelfde producten, zelfde plaatjes in de oven (zonder papiertje ertussen). Dat er een kans op kruisbesmetting is, is zeer begrijpelijk maar ze houden er nul rekening mee dan wel doen geen moeite om met glutenvrij rekening te houden. De pizza's bevatten zo gewoon gluten!! Kort om: met allergieën hier absoluut NIET bestellen!!

Reactie van Panini

Beste Dianne, Om eerlijk te zijn vind ik het heel jammer om deze review te ontvangen. De kruisbesmetting met een gerecht uit de oven kunnen wij niet weg halen, simpelweg omdat alles door dezelfde oven gaat. Ook als wij gebruik zouden maken van een bakpapiertje is er kruisbesmetting aanwezig. Hier zijn wij juist heel transparant over geweest omdat we niet willen dat je er ziek van wordt. Toen jij aangaf dat je zodanig intolerant was voor gluten dat dit niet mogelijk was, hebben wij aangeboden om een passend gerecht te maken met nieuwe handschoenen, snijplank etc. helaas zag je zelf van deze optie af. We hebben direct je geld terug gegeven voor het gerecht. Vanuit onze kant is er naar mijn mening dus wel met je meegekeken om te kijken wat wij voor je konden doen alleen zag je hier zelf vanaf. Tip voor een volgende bestelling ook bij andere restaurants bel voordat je besteld om te vragen of volledige kruisbesmetting voorkomen kan worden, hierdoor voorkom je een teleurstelling met het ophalen. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan ontvang ik deze graag op gwen@panini.nl Met vriendelijke groet, Gwen van Trattoria Panini

Bakker
25 maart 2024

Altijd goed en lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martin Schalk
24 maart 2024

Gewoon zoals het hoort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AnneMarie Brandsma-Segers
24 maart 2024

Helaas moesten we een uur op onze bestelling wachten ! Gelukkig smaakten de pizza s over heerlijk Misschien is er iets te doen aan de lange wachttijden bv een over erbij ?

Reactie van Panini

Beste AnneMarie, Bedankt voor je feedback. Op de site proberen we duidelijk te communiceren dat de wachttijd op vrijdag, zaterdag en zondag bij drukte kan oplopen naar 75 min. Onze oven kan het zeker aan echter hebben wij een maximaal aantal vervoersmiddelen, als wij 30 bezorgingen op 1 avond krijgen met 5 fietsen kunt u vast indenken dat de jongens hard trappen om zsm bij u te zijn. Mocht u zeker willen zijn dat uw gerecht eerder klaar is kunt u beter bellen om te vragen naar afhalen. Dit is bij drukte vaak sneller. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag via gwen@panini.nl. Met vriendelijke groet, Gwen van der Vooren

Kramer
24 maart 2024

Ws door de drukte maar de pizza was koud. Smaak was wel goed.

Elmira van Galen
23 maart 2024

Weer een verrukkelijke pizza! Daar kun je van op aan bij Panini!

Yvonne
23 maart 2024

Ik miste de smaak van de extra gorgonzola.

Antonio Lobbési
21 maart 2024

Verrassend snel geleverd, smakelijke en rijk belegde pizza's, ze hadden wél iets warmer gemogen. Even in de oven en toen heerlijk gegeten.Top! Gaan we nog vaker doen

Marijke Scheepmaker-de Haas
21 maart 2024

Eten goed,maar koud

Marielle
18 maart 2024

pizza's waren weer TOP. De bezorging was weer snel en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steven
18 maart 2024

De margherita was op veel plekken hard en zwart. Die stukken waren niet te eten. Te lang in de oven en/of te weinig beleg erop. De pizza met zalm was wel goed belegd maar véél te zout. Als ik in het restaurant had gezeten had ik ze zeker teruggestuurd. Nu kwam ik er thuis pas achter en zaten we hongerige kinderen te wachten. Geen zin om hier meer terug te gaan maar wel besloten hier geen pizza’s meer te bestellen.

Josje
17 maart 2024

Bestelling duurde heel erg lang. 2 uur gewacht. Eten was lauw!

Marty van Rijnberk
17 maart 2024

Ik vond de kwaliteit en smaak minder als anders. Jammer.

De G
17 maart 2024

De ciabata broodjes smaakte niet vers maar leken voorgebakken en later afgebakken? Jammer, ben beter gewend van dit restaurant.

Ben
16 maart 2024

Heldere communicatie en informatie vooraf zodat je de wachttijd weet. Kwaliteit eten was waanzinnig. Iedereen heeft genoten en meerdere keren herhaald dat het echt lekker was. Dus dat wordt vaker bestellen of zelfs langs gaan! Nooit teleurgesteld hier.

Kayleigh
16 maart 2024

Dacht een keer wat anders te nemen dan normaal… De gamba’s kon ik helaas nog een hele avond herproeven.. die zijn in elk geval niet meer voor herhaling vatbaar.

Aykens
15 maart 2024

Snel en belangrijk, goed warm bij aflevering

Roos
14 maart 2024

De ciabatta's waren klein en heel karig belegd. De calzone zeer zout. We zijn beter gewend van jullie.

Marty van Rijnberk.
11 maart 2024
Dianne
11 maart 2024

Binnen een kwartier! Super fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos Stricker
10 maart 2024

De kwaliteit van pizza was goed alleen was de pizza koud. Ik heb hier over gebeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Diepeveen
9 maart 2024

De tagliatelle salmone vonden we nogal aan de zoute kant, jammer, met minder zout zou hij echt top geweest zijn

A.spierenburg
8 maart 2024

Pizza's waren zeer goed. Bezorging was volgens verwachting. Gevraagd alle pizza's te snijden. Helaas van de 5 pizza's waren er 3 gesneden. We blijven bestellen en bij jullie eten.

Lidia
4 maart 2024
Monique
3 maart 2024

De kaas van de 4 kazen pizza was eraf geschoven lag in de doos, beetje jammer, en was al koud

Anneke
29 februari 2024

Heerlijk gegeten!!!!

Broekhuizen
29 februari 2024

Het was weer lekker, echter deze keer zat er op de ciabatta Prosciutto wel erg weinig ham en op de salmone was de hoeveelheid zalm wel erg karig

Marian
26 februari 2024

Prima pizza, lekker snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Vrijburg
25 februari 2024

Heerlijk gegeten! Inmiddels jaren vaste klant en dat willen graag zo doorzetten. Mvg John Vrijburg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki
22 februari 2024

Chapeau voor de bezorging! Presies een heftige bui in code oranje en op de fiets! Eten was heerlijk zoals gewoonlijk

Wendy
22 februari 2024

Genoten! Na online bestellen werd er binnen halfuur bezorgd.

Sianne
17 februari 2024

Altijd goed! De lekkerste pizza’s, heerlijke lasagne en de man is aan de lijn die kreeg een salade met ossenhaas, voor iedereen wat! Bezorging altijd snel en vriendelijk, Nederlands sprekend! 🙂

Rita van Bommel
16 februari 2024

Wat was het weer snel bezorgd. We hebben ervan gesmuld.

Bianca
16 februari 2024

De pizza's waren heel erg vet. Het droop er van af. Ook niet erg warm. Jammer

Lianne Baaij
14 februari 2024