Beoordelingen van Panini Lisse

Recente recensies

4.0
Cynthia
gisteren

We hadden 3x penne pollo, er zat echter geen kip in?? We hebben deze vaker en normaal zit het er in. Hoeveelheid was ook minder dan normaal.

A
gisteren

Harde taaie korst. Pizza met meerdere kazen was zout en verder smaakloos. Op beide zat gorgonzola en daardoor smaakte beide pizza’s nagenoeg hetzelfde. Erg jammer voor een bestelling (2 pizza’s+kinderpizza) van 46 euro. Ik bestel hier niet meer

R.T.
30 november 2022

Lasagna was vloeibaar. Meer saus dan vlees. Wel smaakvol. Tegenvaller deze keer na een aantal voortreffelijke bestellingen

A Boudewijns
28 november 2022
Schaaders
27 november 2022

Was helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolien smit
26 november 2022

Snelle bezorging, warme producten en zoals altijd heerlijk van smaak.

Tobias
25 november 2022

Altijd lekkere pizza's

S
25 november 2022

Ravioli was echt heel erg droog en flauw en kleine portie voor de prijs. Pasta calabrese was echt doorgekookt maar wel lekker op smaak.

Lisanne
24 november 2022

Pizzas waren heerlijk, ciabatta pesto zat amper pesto op was meer een droog broodje helaas.

Rene
24 november 2022
Luuk
24 november 2022

Pizza was top, ook snel bezorgd. Verbeterpunten: - via de site en app kan je geen (normale) pizza met 2 verschillende helften bestellen. - ik kan geen spek toevoegen aan de quatro formaggi pizza

Rosanne
23 november 2022

Normaal altijd goede pizza, vanavond viel helaas erg tegen. Pizza was koud en niet zoals ik gewend ben. Ik had een pizza caprese. Tomaatjes lagen er koud op en waren niet in de oven geweest en ook zat er geen pesto op. Erg jammer.

Juliette
22 november 2022

Super goed geregeld, fijn dat het jullie lukt ook grote bestellingen in 1x vers, warm en smakelijk af te leveren! Bedankt namens collega’s CJG Lisse!

Miranda Maas
22 november 2022

Wat een kleine porties! Ik schrok hier echt enorm van :(. Wat een geld voor zo weinig eten. De prijzen van de pizza's vind ik acceptabel maar voor de pasta/lasagne vind ik dit veel te veel.

Adriana
21 november 2022

Lekker en op tijd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dorothee
20 november 2022

De Calzone Tonno was perfect deze keer, helaas was de bedoeling wel wat lauw. Maar verder prima!

Loes
19 november 2022
Knook
18 november 2022

Matig belegd de panini’s.Mag best plakje salami meer op, zeker als je vraagt zonder paprika

Reactie van Panini

Goedemorgen, Bedankt voor de feedback. Ik ga deze intern bespreken zodat het volgende keer weer is zoals gewoonlijk. Hopelijk heeft het wel gesmaakt! Mvg, Anne-Fleur. Trattoria Panini Lisse

Lies
17 november 2022

Heerlijke pizza!

A Boudewijns
16 november 2022
Simone
16 november 2022

Smaakte heerlijk, helaas niet echt warm meer (maar daar is de magnetron goed voor) en de portie had iets groter mogen zijn…

Frouke
15 november 2022

Pasta was droog en weinig voor de prijs en salade had totaal geen smaak.

Akkerman
12 november 2022

Eerst een verkeerde salade geleverd, na een telefoontje weliswaar heel snel de juiste salade geleverd, maar jammer genoeg veel verlepte sla en slappe verschrompelde rucola.

Reactie van Panini

Goedemorgen, bedankt voor uw feedback. Ik heb u een e-mail verstuurd met passende oplossing. Met vriendelijke groet, Anne-Fleur. Trattoria Panini Lisse

cock augustinus
7 november 2022

Na de laatste keer teleurgesteld te zijn .....is er nu een meer dan PERFECTE pizza bezorgd ... Heerlijk warm en Perfect van smaak..Jullie hebben het meer dan goed gemaakt COMPLIMENTEN

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Beste Cock, Dank je wel voor het compliment! Fijn dat het nu aan de verwachtingen voldeed Met vriendelijke groet, Gwen

Hans Berbee
7 november 2022
Dorothee
5 november 2022

Puzzas waren redelijk wir nog qua uiterlijk en lauw, minimaal gevuld. Smaak echter prima, lekker peperig. Volgende keer beter;-).

Reactie van Panini

Goedemiddag Dorothee, Bedankt voor uw feedback. Ik ga dit intern bespreken om teleurstellingen de volgende keer te voorkomen! Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Anne-Fleur. Trattoria Panini

Harold
1 november 2022

Spat zuiver

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
30 oktober 2022

Voor de zoveelste x moeten bellen waar bestelling blijft na bijna 1 1/2 u ??? Heb t idee dat on-line bestellingen als laatste behandeld worden Heel vervelend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Goedemiddag Kim, vervelend om te horen dat jullie lang moesten wachten op de bestelling! Op vrijdag, zaterdag en zondag kan de wachttijd inderdaad aardig oplopen, om onze gasten hierop te attenderen geven wij dit ook aan bovenaan de bestelpagina. Uiteraard doen wij ons uiterste best om alle bestellingen zo snel mogelijk de deur uit te sturen! Onze excuses dat het nu wat langer duurde dan u gewend bent van ons. Met vriendelijke groet, Anne-Fleur. Trattoria Panini

hank van der eerden
29 oktober 2022

Pizza Calabrese was ok. Tonno el congorzola was veel te vettig en zelfs nattig. Dat viel dus tegen en is zeker wel eens beter geweest.

Jack
29 oktober 2022

Hij was vandaag iets anders dan normaal, minder vleeswaren op de Quattro-Stagioni.

Leonie Heijne
28 oktober 2022
makeyv
28 oktober 2022
M. Wolters
21 oktober 2022

De pizza was vrijwel koud terwijl deze zeker op tijd was. Dat vond ik erg jammer en daardoor was hij ook veel minder smakelijk.dan normaal.

J v Rooden
20 oktober 2022

De pizza is goed alleen het wachten van dik anderhalf uur is zwaar dramatisch. Gewoon vergeten. Ook nog eens twee keer moeten bellen waar de pizza nou bleef. En dit was zeker niet de eerste keer.

Ada
20 oktober 2022

Exact op de gevraagde tijd geleverd

W. Eeken
20 oktober 2022

Pizza was al bijna koud bij de bezorging.

Tineke
20 oktober 2022

Jammer dat bij 1 vd pizza’s de paprika vergeten was. Ze waren allebei bij bezorging minder warm dan anders.

Jacqueline Postmaa
20 oktober 2022

Was heel snel en erg lekker!

Joke
17 oktober 2022

Goh wat was het weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreeth
16 oktober 2022

Bezorging kwam op tijd. Pizza s heerlijk. Aanrader als je ze wilt eten zoals in Italië

A Boudewijns
14 oktober 2022
Rosman
13 oktober 2022

Een lekker pizza en zeer vriendelijk en behulpzaam dienst verlening

Rob
11 oktober 2022
Bob Vos
10 oktober 2022

Helaas een erg lange wachttijd, maar dat kan gebeuren. Echter was de smaak van de pizza's niet wat wij gewend zijn. Om eerlijk te zijn waren ze gewoon niet te eten. We hebben ze na enkele happen gewoon weggegooid. Erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Goedemiddag Bob, Bedankt voor uw recensie. Vervelend om te horen dat het niet naar wens is geweest. De recepturen en ingrediënten van de calzones zijn niet anders dan normaal. Ik hoor daarom graag van u wat er niet goed aan was. U kunt mij mailen op annefleur.panini@gmail.com. In het vervolg kunt u het beste meteen contact opnemen met de zaak zodat wij meteen, met prioriteit, uw bestelling opnieuw kunnen maken! Ik zie u mail graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Anne-Fleur

Elma Croese
9 oktober 2022

Ik wilde eigenlijk pasta bestellen, maar kon niet, stond overal uitverkocht bij. Uiteindelijk voor een pizza gegaan en was heel erg lekker! De calzone van mn vriend was ook heel goed.

Reactie van Panini

Goedemiddag Elma, Bedankt voor uw recensie! Het klopt inderdaad dat de pasta's op uitverkocht stonden afgelopen zaterdagavond. Wij hadden helaas een personeelstekort die avond en om de werkdruk van onze collega's en de wachttijd voor u als gast zo goed mogelijk te houden hebben wij ervoor gekozen om die avond geen pasta's te bereiden. Blij te horen dat de pizza's goed gesmaakt hebben! Tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur, Trattoria Panini Lisse

Ed
8 oktober 2022
Karin
8 oktober 2022
Rene van Ruiten
7 oktober 2022

Calzone was niet echt warm, het vlees tussen de ciabatta was erg stug.

C
5 oktober 2022
Anneke van neerbos
4 oktober 2022

Wat ontzettend fijn dat u een verrassing s maal wilde bezorgen als verrassing! Hartelijk bedankt!!

Feldmann
2 oktober 2022

Ich schreibe nunmal auf Deutsch, da es für mich schneller zu schreiben geht. Erstmal das positive, die Pizza war wirklich mega lecker und mal eine andere Variation. Anstelle von buratta Käse, mascarpone zu nehmen. Schmeckte sehr gut. Würde gerne wieder bestellen, aber waren nur als Kurzurlaub zu besuch in Lisse. Vielleicht sollte einem angeboten werden, die Seite auf deutsch lesen zu können, vielleicht klappt der bestellablauf so reibungsloser. Liebe Grüße

Patrick
2 oktober 2022

Ik vond het wel fijn dat de bezorger iets minder hard door de bochten is gefietst dan de vorige 3 keren. Vanavond lagen de toppings nog netjes op mijn pizza in plaats van naast de pizza in de hoek van de doos. De pizza was erg lekker!

Han Smit
1 oktober 2022

Tagliatelle Bosciaola was in het begin zoet van smaak (door de balsamico?). Even wennen. Wel mooie diepe smaken erin, dus wel een heel lekker gerecht. Blij dat ik het gekozen heb. Eens een keer geen standaard lasagne 😉. Tagliatelle Salmone was heerlijk!! Vroeger bezorgd dan beloofd en nog lekker warm. Heerlijk gegeten.

A Boudewijns
29 september 2022
Soolong Thee & Koffie groothandel
27 september 2022

Uitstekend eten en tijdige bezorging zoals altijd. Top tent - zeker bestellen.

Jaco massaat
26 september 2022

Had familie pizza besteld. Bodem en randen waren veel te dik waardoor ze taai en zompig waren. Ook was de pizza niet extra doorgebakken waar ik wel om gevraagd had. Ben normaal veel beter gewend maar merk toch dat de kwaliteit wat wisselvallig wordt. Jammer want ik kom er al 15 jaar.

Rob van der Poll
26 september 2022

Het was weer als van ouds zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Welie
25 september 2022

Kwaliteit en prijs erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob
24 september 2022

Op een topdrukte-tijd binnen 45 minuten bezorgd. Heel netjes. Precieser aangeven wat de verwachtingen zijn qua tijdsduur, zou het nóg beter maken. Maar de pizza's waren heerlijk.

Theo Bakker
23 september 2022

Dubbelgeslagen pizza romanos was erg lekker. De diavolo was ook goed van smaak, maar een beetje lauw en de rand was lastig door te komen.

Guido
19 september 2022
Marty van Rijnberk
18 september 2022
Almach Handelsonderneming
16 september 2022

Wij hebben heerlijk genoten van jullie oven heerlijke pizza s

Judith
13 september 2022

Super lekker, alleen wordt er geen rekening gehouden met verzoeken, zoals ingredienten die er niet op moeten of op de zak schrijven wat erin zit.

Reactie van Panini

Hoi Judith, Onze excuses normaal wordt dit wel gedaan bij een verzoek dus ik denk dat mijn collega de opmerking niet gelezen heeft. Dit ga ik even bespreken intern. Met vriendelijke groet, Gwen van Trattoria Panini

Romy
10 september 2022

Eten altijd goed, bestellen via internet oké maar extra transactie kosten echt belachelijk.

RK
9 september 2022
W.G. Vink
9 september 2022
Rock
8 september 2022

Top

CNP Augustinus
5 september 2022

Zo jammer dat de binnenkant nog koud was en daarom zelf nog maar in de oven geplaatst.Heb het idee dat deze pizza van tevoren is bereid en daarna te kort in de oven is geweest waardoor de binnen kant koud aanvoelde....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Beste Cock, Ik ga even via de mail contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Gwen van Trattoria Panini

Tj
3 september 2022

Helaas was de pizza zonder de pittige salami en de x extra paprika was zeker wel 1 reepje!!. De pasta carbonara was vrij droog.

Raymond Spaan
2 september 2022

Heerlijke Pizza, snel en netjes bezorgd !

Johan
31 augustus 2022

Duur en van matige kwaliteit, pizza was hier en daar erg hard

Frans van der Meij
27 augustus 2022

Heerlijke gerechten. Goed verpakt. Vriendelijke medewerkers.

-
27 augustus 2022

Ook de afgehaalde ciabatta’s zijn heerlijk.

Van Dam
25 augustus 2022

De pizza's waren lekker. De bestelling werd pas na 1,5 uur bezorgd.

Welie
24 augustus 2022
10Eke
24 augustus 2022

Snel bezorgd en heerlijk gegeten.

Hetty
22 augustus 2022
cock augustinus
22 augustus 2022
Sergi
21 augustus 2022
Anneke
18 augustus 2022
sherona
18 augustus 2022

Erg lekker! Niks aan veranderen

Yvonne
15 augustus 2022

10 pizza's besteld op tijd bezorgd ze waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Hoi Yvonne, Leuk om te lezen dat het naar wens was met deze grote bestelling. Met vriendelijke groet, Gwen van Trattoria Panini

Danny P
11 augustus 2022

Uitstekende pizza's met de originele Italiaanse smaak en touch! De Bresaola di Tartufo is een echte aanrader van de buitencategorie! Super lekker! En de bezorging was ook prima op tijd! Gaan we vaker doen!!

Smits
9 augustus 2022

Anderhalf uur moeten wachten op bestelling Pizza bodem brak je bijna je tanden op Calzone pizza ‘s waren wel goed

Reactie van Panini

Beste Fam Smits, Soms kan het helaas gebeuren dat de wachttijd op loopt door het aantal bestellingen dat wij binnen krijgen. We proberen dit zo goed mogelijk te managen op alle dagen. De pizza hoort echter niet keihard te zijn dus ik zal via de mail even contact met u opnemen om het te compenseren. Met vriendelijke groet, Gwen van Trattoria Panini

Debbie
8 augustus 2022

Vond het erg weinig eten

Dirothee
7 augustus 2022

Alles weer top. Jullie hebben er een hele trouwe vaste klant bij:-).... Al onze gasten denken er hetzelfde over!

Reactie van Panini

Beste Dirothee, Wat fijn om te horen dat het naar wens was. Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Gwen Trattoria Panini.

H Broekhof
6 augustus 2022

Geweldig.

antoonverheijen
5 augustus 2022
Dorothee
4 augustus 2022

Alles was even lekker en warm en wederom goed gevuld! Iedereen zeer tevreden! Zal tip volgende keer incl doen!

Anna Dekker
2 augustus 2022

Wat een HEERLIJKE pizza’s!! Vooral de pizza met gamba’s was verrassend lekker!

Reactie van Panini

Hoi Anna, Wat fijn om te horen dat het naar wens was. Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Gwen van Trattoria Panini.

Renee lamboo
2 augustus 2022

Netjes op tijd. Goed warm. Altijd lekker en goede kwaliteit. Je kunt hier ook gezondere dingen kiezen, vinden wij wel fijn. Pizza ook heerlijk!

Cozijn
2 augustus 2022

De pizza bodems waren heel dun. Zo dun als een plakje ham en de randen keihard. Zonde en jammer maar de smaak was verder wel goed.

Dorothee
1 augustus 2022

Lekkere goed gevulde warme pizza's, die niet alleen bestaan uit deeg. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hulsbosch
31 juli 2022

Bestelling werd op de juiste tijd bezorgd! Kwaliteit vd het eten is goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
29 juli 2022

De ciabatta porchetta was heerlijk. De pizza rustica was dun en matig belegd. Smaak was ok maar 14€ slaat echt nergens op.

Herman
24 juli 2022
Charmaine van der Lelie
23 juli 2022
antoonverheijen
22 juli 2022
San
22 juli 2022

De pizza's waren heerlijk. De lasagne viel best tegen. We hadden heel veel saus en bijna geen lasagne bladen. Het bezorgen duurde ook best lang. We wilde bijna al gaan bellen om te vragen waar ons bestelling bleef. Misschien volgende keer kunnen jullie een maitlje sturen als de bezorger onderweg is.

Talitha
16 juli 2022
Rob van der Poll
15 juli 2022

De bodem was taai en de randen erg hard. Dit ben ik niet gewent. Ook was de pizza niet warm! Heb de pizza nog even in de oven gedaan.

Jacqueline postmaa
14 juli 2022

Was weer heerlijk!

Safran
11 juli 2022

Ruim 1,5 uur gewacht op pizza's die kwalitatief niet waren wat we normaal van Panini gewend zijn. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hank van der eerden
10 juli 2022

Meer dan 1.30 uur gewacht. 1 pizze was aardig droog, ik denk in de oven liggen wachten.De andere pizza was ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

...
10 juli 2022

Pizza was aangebrand en hele harde korst. Vulling moest je ook zoeken. Slechte kwalliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Hoogendoorn
10 juli 2022
Jan
9 juli 2022

Pizza’s waren iets te koud. Het was makkelijker eten geweest als de pizza’s voorgesneden waren.

Leo van Rijssel
9 juli 2022

2 uur moeten wachten terwijl de bezorger zei dat het niet druk was. Geen excuses voor, naar mijn mening, de vergeten bestelling.

Renee Hogervorst
9 juli 2022

We hebben helaas twee uur gewacht op de pizza's. Na het plaatsen van de bestelling, stond er pas in de mail dat we zo'n 45 wachttijd konden hebben. Dit kon op drukke momenten oplopen tot 75 minuten. Na 80 minuten hebben we even gebeld. Het zou na 5 minuten de deur uitgaan. Na 10 minuten werd er teruggebeld dat de tiramisu op was. We kregen een stukje cheesecake als alternatief. Toen hebben we nog zo'n 20 minuten gewacht. Dit was met drie kinderen niet echt heel handig. Jammer dat er niet direct door panini wordt gebeld dat het te druk is, of dat de website niet aangeeft dat het te druk is.

Anneke
8 juli 2022
Marja Ruigrok
6 juli 2022

Ondanks bestelling om 18.00 uur geplaatst voor 19.30 uur toch pas om 20.00 uur geleverd. Terwijl ik ook nog tussendoor heb gebeld dat we een fout hadden gemaakt en vroeger geleverd wilden krijgen ☹️

Tol
4 juli 2022

Super lekker en snel,aardige bezorger

Hans F. B. Havinga
2 juli 2022
Tanny
1 juli 2022

Heerlijke pizza's en bezorgd op het afgesproken tijdstip.

Joost
1 juli 2022

De kwaliteit van de bestelling viel deze keer erg tegen. Tot nu toe goede ervaringen gehad, maar nu... De carbonara had bijna geen saus en als er 5 stukjes spek in zaten was het al veel... Het portie was ook erg klein. (Voorgaande keren was dit gerecht wel oke) Het leek nu of de pan leeggeschraapt was. De pizza was karig belegd, enkel met kaas was rijkelijk gestrooid. Erg jammer...

Reactie van Panini

Beste Joost, Bedankt voor je feedback. Ik ga deze intern bespreken met het keukenteam van gisteren. Tevens zal ik zorgen dat er wat lekkers uw kant op komt om het goed te maken. Met vriendelijke groet, Gwen van Trattoria Panini

Hankvde
27 juni 2022

Bestelling niet vergeten of even bellen als het bezorgen langer dan een uur duurt

Berg
24 juni 2022

Lekker Snelle bezorging

André Boudewijns
19 juni 2022
Karin
19 juni 2022
Mike
19 juni 2022
Arnoldus
18 juni 2022

Helaas ruim 2 uur op de pizza moeten wachten, waar de verwachte bezorgtijd 45-75 minuten is. Pas toen ik ging bellen werd er met onze bestelling gestart. Dit is niet de eerste keer dat onze bestelling is vergeten, maar gedeeltelijk wordt bezorgd en we langer moeten wachten dan staat aangegeven. Reden is altijd hetzelfde, het is druk…

Jacqueline
18 juni 2022

Bezorging duurde wat lang. Maarja daarna hebben we heerlijk gegeten en daar wachten we graag even op😁

Petra
18 juni 2022
Jacqueline Postmaa
17 juni 2022

Top! Top! Top!

Jack v.Nieuwenhoven
15 juni 2022

Ben een vaste klant en altijd tevreden, maar de spaghetti carbonara was erg droog. Er moet meer saus in dan wordt het wat smeuïger.

Joost Takens
15 juni 2022

Gaat niet over deze bestelling maar als we in het restaurant eten dan is de bediening en het eten bar slecht.

Reactie van Panini

Goedemiddag Joost, Wat vervelend om te horen. Ik hoor graag van u om welke dag dit gaat (graag met extra toelichting) zodat ik dit intern kan bespreken met het personeel van die dag! U kunt dit mailen naar mischa@panini.nl. Vriendelijke groet, Anne-Fleur

Hans Smits
13 juni 2022
Ernst Brand
11 juni 2022

Geen pesto op m'n pizza, had het er wel los op besteld...

Kramer
9 juni 2022

De pizza's waren weer heerlijk!

Van Lierop
6 juni 2022

Nog nooit hebben we iets te zeuren gehad, maar dit keer hadden we allemaal zoiets van: dit is niet Panini. De pizza Verdure en Pollo vonden we echt geen smaak hebben en ook zat er op allemaal veel te veel mozzarella, enorme kaasslierten… Hopelijk was dit eenmalig!

Elma Croese
6 juni 2022

16.45 besteld en om 18.30 pas bezorgd. De pizza was goed, de pasta zag er uit alsof het even snel erin gegooid was en opgewarmd. Smaak was wel goed gelukkig

Kevin
5 juni 2022
Jacqueline postmaa
4 juni 2022

Was weer helemaal goed! Heerlijk gegeten!

Rene
4 juni 2022

Pizza’s waren prima. Dessert tot twee keer toe niet goed bezorgd

POLLO pizza
3 juni 2022
A balkenende
1 juni 2022
cock augustinus
30 mei 2022
Marjolijn
29 mei 2022

Als altijd, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
26 mei 2022

Duurde wel erg lang dit keer, meer dan 90 minuten.. Verder helemaal prima, netjes verzorgd en goed warme pizza's en heel erg lekker.

Carlijn
20 maart 2022

Ondanks de waarschuwing van lange wachttijd (45-60min) was de bestelling er met een half uur. Heel fijn! Wel jammer dat zowel de pizza’s als de Panini steenkoud waren. We hebben zelf de oven aan moeten doen om ze weer op te warmen. Zonde van het geld en vooral ook voor het plezier Kids kijken uit naar lekker eten bestellen en konden vervolgens alsnog lang wachten tot alles in delen in de eigen oven weer opgewarmd was!

Schutte
18 maart 2022

uitstekende kwaliteit en op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Lisanne
17 maart 2022

Mijn vriend was jarig, ze hebben hem leuk verrast met een persoonlijke boodschap en wat lekkers. Bedankt weer.

Lia van der Heijden
14 maart 2022

Normaal zijn wij zeer tevreden, maar gisteren waren de broodjes zeer karig belegd, mijn dochter had alleen in het midden van de ciabatta een dun laagje pesto, ik had ciabatta tonijn was ook zeer karig belegd zeer jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo de Graaf
14 maart 2022

Zoals gewoonlijk weer lekker en ook lekker warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diny van der Vlies
13 maart 2022

Bij de online bestellingen, graag wat meer vegetarische pasta's b.v. penne, spaghetti e.d. 3 soorten ravioli is prima, maar ik mis de "gewone"pasta.

Marieke
12 maart 2022

Prima op tijd Eten goed warm

Lex
12 maart 2022

Bestel al tientallen jaren bij Panini en eigenlijk is er nog nooit is misgegaan met de bestelling. Maar nu ontbrak de extra bijbestelde topping, alleen voor dat ik dit zelf had gezien ging de deurbel nogmaals en stond er een bezorger met een nieuwe pizza waar de extra topping wel opzat!! Dit noem ik nog eens topservice! En oh ja, de pizza's waren weer, zoals altijd, voortreffelijk.

Kees van der Eerden
9 maart 2022

de 2 pizzadozen waren doorgelekt. de twee pizza's waren niet het zelfde: de ene had halve kleine tomaatjes en de andere een aantal dotten pesto en geen tomaatjes.

Reactie van Panini

Goedemiddag Kees, Bedankt voor uw recensie. Ik heb uw bestelling ingezien en zie dat u 2 verschillende pizza's heeft besteld. De een inderdaad Caprese en de ander Calabrese. Deze is met N'Duja, een smeerbare pittige salami, het klopt dus inderdaad dat hier geen tomaatjes op zaten. Beide pizza's zijn wat vetter vanwege de ingrediënten die erop gaan maar het hoort niet te zijn dat het door de pizzadozen heen gelekt is. Ik zal dit intern bespreken. Hopelijk hebben de pizza's alsnog gesmaakt! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur ,Trattoria Panini Lisse

j Duivenvoorden
6 maart 2022

Duurt gewoon 1,5 tot 2 uur in het weekend voordat bestelling binnen is . Is gewoon veels te lang !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Beste fam, Duivenvoorden, Dank je wel voor de feedback. Wij proberen dit zo goed mogelijk te managen en eventueel een stop met het aannemen van bestellingen. Wij doen ons uiterste best om snel uit te leveren, in het weekend zijn er soms zoveel bestellingen dat dit niet altijd lukt. U kunt ook altijd bellen om te komen afhalen doorgaans is dit sneller dan bezorgen. Hopelijk heeft deze uitleg een klein beetje geholpen met het inzicht waardoor het soms wat langer duurt. Met vriendelijke groet, Gwen - Trattoria Panini

Mohlmann
6 maart 2022

De pizza was heerlijk! De pasta daarin tegen was droog, koud en aan elkaar geplakt. We hebben hem niet opgegeten. Hij is het vele geld niet waard.

Wendy
6 maart 2022

Pizza pamigiana en overgerecht parmigiana besteld. Bestel om 18.45 bezorgd om 20.10. Na lang gewacht te hebben bleek het ovengerecht niet gaar. Aubergines waren zelfs niet te kauwen zo rauw en waterig. Hierover gebeld en het meisje gaf aan dat de aubergines toch echt wel gaar moesten zijn. Aangegeven dat ik echt niet zomaar belde en het gerecht niet te eten was. Ze bood als alternatief een dessert aan. Ik gaf aan dat dit niet gewenst was omdat 1 persoon geen eten had. Ik gaf aan dat een vervangende maaltijd gewenst was. Uiteindelijk is er opnieuw een pizza bezorgd. Al met al geen fijne service.

Ron
5 maart 2022

Zoals altijd gewoon kwaliteit, heerlijk

Leo de Graaf
5 maart 2022

Om 18.07 uur besteld en afgesproken bezorgen om 19.30 uur. Dit is goed gegaan echter de pizza's waren slap, lauw en taai. Waarschijnlijk toch wat te vroeg gemaakt en te lang warm gehouden. Erg jammer tot nu toe altijd goede kwaliteit gekregen.

Danny Randsdorp
5 maart 2022

Smaak zo als altijd super met alles lekker vers, alleen waren de pizza’s lauw tot koud

M de Leeuwe
5 maart 2022

Netjes op tijd geleverd. Echt zoals pizza hoort te zijn. Krokant en niet vet.

Jos Geerts
4 maart 2022

Snel geleverd. Maar de 2 pizza's waren veel te lang in de oven geweest. Heel droog en taai. En dus bijna niet te snijden. En dus ook de smaak slecht. Heel teleurstellend. Altijd prima pizza's gekregen bij Panini, maar dit was heel slecht. Hopelijk eenmalig Anders was dit onze laatste pizza bij Panini.

Joyce
4 maart 2022
Gerda
2 maart 2022

Prima geregeld!

Gabriëlle en Ype
2 maart 2022

Heel goed

Eline
2 maart 2022

Heeerlijk eten, Beste pizzas, lekkere lasagna en echt goede desserts ;)

Jasper
2 maart 2022

Het eten was lekker. Bij de bestelling extra ingrediënten besteld voor op de pizza. Deze ingrediënten zaten er helaas niet bij.

Patricia
28 februari 2022

Heerlijke pizza’s en vriendelijke bediening

Plasmeijer
27 februari 2022

Normaal gesproken is de pizza erg lekker. Deze keer zat er nog meer smaak aan met extra kruiden of zo, heerlijk krokant. Ook vriendelijke jongen met bezorgen. Wij zijn tevreden.

MB
26 februari 2022

Was er met 40 minuten, site gaf 45-60 min aan. Lekker op tijd dus. Eten zoals altijd goed, warm en vers.

Tobias
25 februari 2022

Lekkere pizza

Van Burken
23 februari 2022

Altyd top

Jaap
22 februari 2022

Smaak van de quatro staggioni pizza viel zwaar tegen! En op verzoek beide pizza's laten snijden. Dat was wéér niet gebeurd.

Miron van Zanten
20 februari 2022

Helaas is de opmerking bij de bestelling niet opgevolgd en zat er wel kaas op de bestelling. Vervelend dat als ik nabel er altijd gedaan wordt of dit niet nodig is, maar het blijkt toch wederom nodig.

Anouk
20 februari 2022

Goede salade en heerlijke pizza’s. Snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak van den Ber
20 februari 2022

Om 17.30 besteld. Afelevertijd 3 kwartiier, zeg tussen 18.15 en 18.30 Om 18.35 gebeld. Excuus, wordt 19.00 uur. 19.15 uur gebeld. Weer excuus, gaan direct rijden. Uiteindelijk 19.45 afgeleverin van inmiddels halfwarme pizza's. Wel geld terug, maar had liever gehad dat er op tijd werd geleverd, of aangegeven dat het 2 uur duurt, dan hadden we iets anders kunnen regelen mede daar een een kind van 3 bij was voor wie 2 uur wachten wel heel lang is, zeker als het al bedtijd is geweest.

André Boudewijns
20 februari 2022

E Was weer heel lemker

Barry Turk
18 februari 2022

Erg weinig smaak aan de pasta had het beter zelf kunnen maken. Zonde weer van 28 euro

Wendy
17 februari 2022

Was weer voortreffelijk! Iedere keer weer lekker gegeten!

D.Kortekaas
15 februari 2022

Keurig op tijd en zoals altijd heerlijke broodjes

Joyce
15 februari 2022

Heel lekker waren de pizza’s! En vriendelijke jongeman die het kwam bezorgen.

Lisanne
14 februari 2022

Alles weer lekker zoals altijd. Helaas was de pizza wel aan de koude kant. Terwijl het restaurant 3 minuten lopen is vanaf mijn huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Goedenavond Lisanne, Fijn om te horen dat het gesmaakt heeft, wel jammer dat het wat minder warm was dan normaal. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, onze excuses hiervoor! In het vervolg kunt u het beste meteen even bellen naar de zaak zodat wij direct met een passende oplossing kunnen komen! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur

Marjolijn Guldemond
13 februari 2022

Zoals altijd, heerlijk!

Anneke van Neerbos
12 februari 2022

Het was heerlijk!!!!

m.steenvoorden
12 februari 2022

helaas de gevraagde extra Parmezaan niet op mijn pizza gekregen , die hadden ze bij mijn man op zijn 4 kazen pizza gedaan waardoor zijn pizza super zout was. Helaas is dit niet de eerste keer dat het niet goed gaat. Heb een mail gestuurd naar ze maar helaas geen reactie terug.

Reactie van Panini

Goedenavond, Wat jammer om te horen dat het fout gegaan is. Onze excuses. Naar welk email adres heeft u gemaild? Wij hebben namelijk helaas niks binnen gekregen. U kunt de mail nog een keer sturen naar mijn email annefleurwaaijenberg@gmail.com. Ik ga er niet van uit, maar mocht het nog een keer voorkomen dat er iets niet goed gegaan is kunt u ook meteen even bellen naar de zaak, wij kunnen dan direct met een passende oplossing komen! Ik zie graag uw mailtje tegemoet en nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Anne-Fleur

Jaap&Suus
12 februari 2022

Heerlijk gegeten. 😉

Van ruiten
12 februari 2022
H van Ruiten
11 februari 2022

Altijd lekker en precies op tijd

Verschoor
9 februari 2022

Lekkere pizza’s die op tijd worden bezorgd en goed warm zijn! Wij bestellen nog eens!!

D.Kortekaas
8 februari 2022

Keurig op tijd bezorgd en zoals altijd heerlijk broodje

Nicolette
8 februari 2022

De gorgonzola was goddelijk! Ik had als extra pijnboompitten en rucola gedaan. Heerlijk! Vooral die pijnboompitten. Hmmmm! En mooi op tijd bezorgd....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Josien
6 februari 2022

Heerlijke pizza's. Goede bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Postmaa
6 februari 2022

Prima pizza mmmmmm

Erik
5 februari 2022

Gewoon top!

brit
5 februari 2022

pizza was door de bezorging helemaal door elkaar geschud.

Hans
4 februari 2022

Op tijd. Maar niet zo lekker als anders.

Ten Voorde
4 februari 2022

Normaliter heel blij met de panini, maar de ervaring van gister was erg jammer. De bezorger belde dat hij op het verkeerde adres stond. Dit was een fout van panini zelf. De bezorger gaf aan te gaan regelen dat er nieuwe pizza's bezorgd zouden worden, maar aan de hand van krokantheid en hardheid vermoeden we dat dezelfde pizza's gewoon even terug de oven in zijn gegaan. Bezorging dus een half uur te laat en mindere lekker pizza's als normaal.

Patrick
4 februari 2022

Altijd stipt op tijd. Goed en lekker eten.

adriana mendoza
3 februari 2022

Bedankt

Meindert Vreeken
3 februari 2022

Twee perfecte pizza's. Beter kan niet. Keurig bezorgd op het afgesproken tijdstip. Bezorging en betaling via Ideal (verplicht) worden in rekening gebracht.

MARTY van Rijnberk
31 januari 2022

Snelle service en een gezellige bezorger. Ciabatta Romanos was iets te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Hi Marty, Bedankt voor uw recensie en feedback! Ik ga deze intern bespreken en hopelijk is het de volgende keer weer zoals van ouds. Tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur Trattoria Panini Lisse

D.Kortekaas
30 januari 2022

Heerlijke pizza Vriendelijke bezorger en snel bezorgd

Reactie van Panini

Hi Debby, bedankt voor je recensie! Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur Trattoria Panini Lisse

Rob
29 januari 2022
Boot Natuursteen
28 januari 2022

Lekkah!

Reactie van Panini

Goedemiddag, Fijn om te horen dat het allemaal gesmaakt heeft :) Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur Trattoria Panini Lisse

Jack Peters
27 januari 2022

Door het minimale bestelbedrag en de bezorgkosten wordt een pizza voor een alleenstaande toch wel veel te duur. Ik heb best wel begrip voor jullie kosten maar voor mij is het toch te te gek.

Reactie van Panini

Beste Jack, Bedankt voor je feedback. Ook zeer fijn dat u zelf al aangeeft en dus snapt dat de kosten van bezorging kostbaar zijn. Wist u dat wij met afhalen geen minimum bedrag hanteren! Vaak is dit ook nog sneller dan bezorgen tijdens de drukke momenten. Met vriendelijke groet, Gwen van Trattoria-Panini

Aranka
26 januari 2022

Supersnel bezorgd en echt de lekkerste pizza's van Lisse!

Reactie van Panini

Hi Aranka, kijk dat is een leuke recensie om te krijgen! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Anne-Fleur Trattoria Panini Lisse

Jaap&Suzan
24 januari 2022

De pizza's zijn prima, maar niet echt super van smaak zoals ze eerder waren. Dit is al langer het geval bij jullie. Hopelijk checkt "de baas" dit eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Panini

Goedemiddag Jaap en Suzan, Bedankt voor uw recensie! Wat jammer om te horen dat het net niet helemaal naar wens was. Zoals u waarschijnlijk al weet hebben wij een tijdje geleden het recept van onze artisjokken aangepast waardoor deze nu beter van smaak zijn. Aan de overige producten hebben wij geen aanpassingen gedaan. Om deze feedback zo goed mogelijk te kunnen bespreken met onze chefs zou ik graag wat extra informatie willen ontvangen over om welke pizza's het ging en/of wat er precies minder smaak had. U kunt mailen naar annefleurwaaijenberg@gmail.com. Ik hoor het graag! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur Trattoria Panini Lisse

Erik
23 januari 2022

Gewoon weer heerlijk!

Reactie van Panini

Goedemiddag Erik, Bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur Trattoria Panini Lisse

Suzanne Naron
20 januari 2022

Goede kwaliteit 👍

Reactie van Panini

Goedemiddag Suzanne, Bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur Trattoria Panini Lisse

John
18 januari 2022
Reactie van Panini

Hallo John, Bedankt voor uw recensie! Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur Trattoria Panini Lisse

Ab
17 januari 2022

Snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
16 januari 2022
Reinier
16 januari 2022

Erg lekker

Ligtenberg
15 januari 2022

Perfect. Heerlijk. Je krijgt waar voor je geld.

Debby
14 januari 2022

Eten was weer top. Snelle bezorging.

D. Kortekaas
11 januari 2022

Geweldig op tijd en het waren weer heerlijke broodjes

H van der Eerden
10 januari 2022

Pico bello

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jessy
10 januari 2022

Snelle bezorging en het eten was nog gloeiend heet en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
9 januari 2022

Pizza's en Calzone waren heerlijk!

Anneke
9 januari 2022
Pizza
8 januari 2022
Miranda
8 januari 2022

Bestelling kwam 25 minuten te laat en pizza's daarom lauwwarm. Smaak verder goed alleen korst was taai geworden..

Hoogewerf
8 januari 2022

Eten was lekker, niet gloeiend heet meer

Mark
7 januari 2022

Snel bezorgd en super lekker als altijd

Pieter
7 januari 2022

Top ! Dank

Elsemieke van der Heijden
6 januari 2022

Weer heerlijk gegeten, snel bezorgd door een leuke meid!

Anneke
6 januari 2022

Beste Lezer, de smaak was anders dan anders: t leek wel of er zoetigheid bij op zat. Dat zijn we niet gewend. Jammer ! Vriendelijke Groeten

Reactie van Panini

Goedemiddag Anneke, Bedankt voor uw bericht. In onze dillesaus zit honing verwerkt, dit zou de wat zoetere smaak kunnen geven. Het kan zijn dat er de laatste keer wat meer honing gebruikt is dan gebruikelijk. Ik zal dit intern bespreken! Onze excuses! Met vriendelijke groet, Anne-Fleur Trattoria Panini Lisse

Cor Vrieling
4 januari 2022

Weer als vanouds heerlijk ❤️🇮🇹

Christa Nederhoff
4 januari 2022

Pasta was erg goed, pizza was koud en erg droge bodem

Debby
3 januari 2022

Lekker eten en op tijd bezorgd

Hogervorst
3 januari 2022

Bezorger stond eerst in de verkeerde straat omdat ie niet goed had gelezen. Daarom was ie iets later nadat ie ons belde dat ie verkeerd zat. Gelukkig was die andere straat redelijk in de buurt. De familie pizza's zijn een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simoneverbeek@msn.com
3 januari 2022

Pizza was heerlijk, maar de pasta carbonara erg droog. Dit was de eerste keer, want voorheen altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
2 januari 2021

Heerlijk. Thuis afgebakken na instructies. Perfecte pizza's.

Hans
2 januari 2021

Het eten was weer zeer goed van smaak, goed warm en keurig op tijd geleverd. Vooral het gerecht van de chef was zeer smakelijk.

De bruijn
2 januari 2021

Al jaren de favoriete pizza’s

Rodney
1 januari 2021

Vond het broodje bresaola koud, maar zat wel veel smaak aan. Bezorging was wel snel.

Janzen
1 januari 2021

Wij hebben vaak besteld maar deze keer was echt slecht. Eten was koud en ciabatta taai. Niet van jullie gewend.

Frederique
31 december 2021

De pizza’s zijn erg lekker maar helaas gebeurd het geregeld dat er producten op de pizza ontbreken. Nu was het de mascarpone bij de pizza della casa.

DJ.Knol
31 december 2021

Goede pizza. Beter dan die van Donna want die pleurde ik na een hap in de vuilnisbak. Fontana ook goede pizza. Voor nu dus Panini en Fontana op de greenlist.

DiMarci
30 december 2021

Heerlijke pizza pollo en geweldige pasta salmone! Dank. Er is maar 1 plek waar ze betere pizza maken en dat is een leuke pizzeria in Arezzo, zal wel met het weer te maken hebben 😉

Peter
29 december 2021

De pizza viel me heel erg tegen bodem was dun en hard en smakeloos heb betere pizza 's gegeten bij Julie

Petra
29 december 2021

Bezorging snel Eten was heerlijk, had meer dressing op de salade gekunt

Wannet
29 december 2021
Antoinette
27 december 2021

Vanavond weer mogen genieten van een heerlijke salade en ditmaal met een verrassend toetje 😉

Anoniem
24 december 2021
André
23 december 2021

Het gerecht met pennen was niet goed warm. De lasagne was wel goed warm. De smaken waren prima.

Marja
23 december 2021

Was weer heerlijk. Het is alleen jammer dat als je ananas op je pizza wilt ipv de kaas, je voor de ananas EN de kaas moet betalen. Terwijl je geen kaas hebt. Gaat niet om het bedrag maar om het principe.

André
21 december 2021

Een half later pas bezorgd, beetje laat wel

DR
20 december 2021
TJ
18 december 2021
Anita
17 december 2021

Lekker!

Harry
17 december 2021

Altijd lekker en precies op tijd bezorgd

D. Kortekaas
17 december 2021

Heerlijk gegeten en snel klaar

Arina
17 december 2021

Helaas werd de bestelling vergeten, waardoor hij veel later bezorgd werd. Pas nadat ik gebeld had.

Adri
14 december 2021

Eten was heel goed en de bezorging was op tijd

Leo de Graaf
13 december 2021

Kwaliteit zoals gewoonlijk uitstekend. Voorspelde bezorgtijd was wel wat langer als voorspeld. Maar dit werd goedgemaakt met een heerlijke lekkernij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H van der Eerden
12 december 2021

Wachttijd zou 45 tot 60 min zijn. Na 1uur45 gebeld en 10 min later inderdaad bezorgd. Even een belletje bij veel latere bezorging zou wel zo netjes zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
12 december 2021

Sinds paar maanden zijn er iedere x fouten bij de bestelling. Zelfs vlees in vega calzones. Ze lossen het netjes op als ik bel. Maar is wel nu iedere x iets. Panini is onze favoriet. Maar ze zijn erg slordig met de bestellingen op het moment

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. van den Aardweg
12 december 2021

Ravioli uitstekend; kipsalade ook, alleen miste ik een dressing. Had ik die apart moeten bestellen?

Nvt
11 december 2021
Bianca
11 december 2021
Petra
11 december 2021
John van der Klaauw
9 december 2021
WK
8 december 2021

We zijn vanaf de opening van Panini vaste klant in het restaurant én met bestellen. We waren als het ware in de begin jaren een heuse fan. De laatste tijd zijn we een minder regelmatige klant. Waarom? Het is 't gewoon niet meer helemaal... Jammer hoor. De kaas is tegenwoordig minder smakelijk en plakt bovendien na het eten aan je gehemelte en tanden als een vette plastic coating. Om die reden vermelden we nu bij de online-bestellingen altijd bij de opmerkingen -WEINIG KAAS-. Helaas werkte dit alle keren niet. De opmerkingen worden niet goed gelezen. Aangezien telefonisch bestellen niet meer mag en er dus geen mogelijkheid is je wens aan te geven, stoppen dus maar met bestellen. Arrividerci Panini, we hebben heel erg van jullie genoten. Mochten er weer betere tijden komen dan bestellen we weer graag!

Debby Kortekaas
7 december 2021

Geweldig eten en supergoede bezorging

MB
6 december 2021

s’Middags bestelling geplaatst via internet, voor 17.30 op 5 dec. Kwam allemaal netjes op tijd en compleet. Zoals altijd erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marta
5 december 2021

Altijd lekker en op tijd!

Mirjam
4 december 2021

We hadden 6 pizza’s besteld, maar kregen er 5. We kregen al snel de ontbrekende pizza met daarbij iets voor bij de koffie. Prima opgelost!

Teelko de Haan
4 december 2021

Alles prima. Maar vind het wel steeds duurder worden. Eigenlijk te duur bijna voor een pizza. Ook nog €1,50 afleveringskosten plus €0,25 verwerkingskosten er bovenop. Nog kort geleden waren de bezorgkosten bij bestellingen boven de €25 gratis?