Facebook

Beoordelingen van Panini Lisse

Recente recensies van Panini Lisse

4 sterren na 449 reviews

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een opmerking had iets warmer gekund

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakloos. Vroeger smaakte het eten veel beter (10+) bij jullie, nu zou ik een 2 geven. Caprese salade was vroeger veel beter, nu is het vooral sla en weinig smaak. Pasta aglio olio had vroeger geweldige knoflook smaak en kreeg vroeger veel meer pasta. Pizza smaakte vroeger geweldig, wat wij in de hele straat konden ruiken, maar nu is de pizza smaakloos. Ik zal voortaan bij New York Pizza bestellen, wat ik normaal gesproken niet zou zeggen, omdat hun pizza nu veel beter smaakt dan bij jullie. Hebben jullie een nieuwe chef/kok?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd, menu de chef was minder dan gebruikelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

t was gewoon goed

, 04-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Heerlijk gegeten!

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, fijn voorgesneden en goed warm. Prima pizza's.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top: de calzones waren heerlijk en werden snel bezorgd.

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Uitstekend van kwaliteit , prijs en bezorging .

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!! 😃😃

, 06-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en snelle bezorging

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is wel zo aardig om even te bellen als het adres niet duidelijk is? Check even als je de bestelling opneemt of je het adres korrekt hebt overgenomen? Het is beetje vreemd dat je na een uur moet bellen waar de pizza's blijven? En dan te horen krijgt dat men bij het verkeerde huis op de stoep stond? Na een uur geef je die pizza's kado en biedt je je excuses aan voor de vertraging!

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen de verwachte tijd ondanks de melding dat het druk was en 60 min kon duren. Pizza waren verrukkelijk 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, snel, smakelijke calzones!

, 03-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Redelijke pizza . Topping prima en vers. Bodem matig : taai niet krokant luchtig.

, 01-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak en bezorging was goed, alleen wel koude pizza’s, zelf nog maar in de oven gedaan ..

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de 2 pizza's was niet degene die we besteld hadden maar daarover bellen was geen optie want dan zouden we om de beurt moeten eten.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verkeerde pizza bezorgd . Kreeg met ham champignons en ppaprika en geen 4 kazen pizza.... jammer. Geen nieuwe gevraagd ivm voortgang bespreking..

, 28-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ideaal dat online bestellen en betalen! Had voorheen bijna nooit cash in huis dus moest dan eerst pinnen en dan pas bestellen! Kwaliteit is altijd goed, mijn kids zweren dan ook bij Panini, :) Bezorgen ook goed, soms is het ws erg druk en is de wachttijd iets langer maar wij zijn tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza smaakte goed zoals altijd! Helaas stond de bezorger al voor de deur terwijl ik aangegeven had dat er voor 20.00 niet bezorgd kon worden bij de opmerkingen.

, 26-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten !!!!

, 24-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was koud, kei hard en niet gesneden. Ben veel beter gewend van Panini

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na gebeld te hebben over het feit dat er in mijn kip,pasta,pesto, bijna geen kip en of pasta zat, direct excuses en een nieuwe gebracht. Zat meer pasta in, maar de kip was alsnog minimaal. Niet wat ik gewend ben.. Zal niet zo snel meer bestellen.

, 21-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het waren overheerlijke pizza’s.

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 min 6 pizza’s die nog heerlijk warm waren. Pizza’s waren heerlijk van smaak, echt goed.

, 18-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza en prima bezorging.

, 17-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasta lekker / lasagna echt schandalig weinig slechts half bakje nauwelijks ontbijtbordje vol .4 hapjes en weg was het, blijkbaar beter alleen pizza bestellen. Jammer, helaas moesten we weg anders haddden we even nagebeld.

Reactie van Panini:Beste Babs, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik heb het even overlegd met de koks en daaruit kwamen we er inderdaad achter dat de portie te klein was, onze excuses hiervoor. Een compensatie zal jullie kant op komen zodat de volgende lasagna die je besteld op onze kosten zal zijn. Met vriendelijke groet, Gwendolynn van der Vooren

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was bij 2 pizza's het beleg er af gegleden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord geweldig!

, 10-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super lekker en bezorging was echt op tijd! Geweldig!!

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging Heerlijke pizza’s Zijn duurder maar wel lekkerder

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk besteld snel gebracht!

, 03-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker, jammer wel dat van de extra bestelde parmaham niets terug te vinden was.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Korsten van de pizza waren taai 😏had quatrro formaggi met extra mozarella maar zat weinig smaak aan helaas.

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle en vriendelijke bezorging. Heerlijke warme pizza's van prima kwaliteit.

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en her smaakte weer heerlijk. Topzaak!

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd uitstekende kwaliteit en goede bezorging!

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine pizza gekregen, grote besteld. Prima opgelost, na bellen grote pizza bezorgd met een fles wijn. Dank voor deze goede oplossing

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zat bijna geen vlees en ui op terwijl ik er extrs voor betaald heb

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, zoals altijd

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid pasta was niet bijzonder veel!

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele vriendelijke bezorger. Lekker pizza. Het was wel inmiddels koud, dus heb m nog in de magnetron moeten doen.

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam véél te laat! Pas na ruim een uur! Ik zou er vrede nee hebben als ze me hadden geïnformeerd dat het langer zou duren. Tip voor de toekomst: compenseer het (veel te) lange wachten!

Reactie van Panini:Beste mr/mvr Bieri, Afgelopen vrijdag hadden we helaas technische mankementen aan de scooters hierdoor was de bezorgtijd langer dan u van ons gewend bent. We hebben sinds kort een nieuwe functie waarbij de wachttijd wordt aangegeven bovenin het online bestelscherm (app + website). Deze stond op dat moment op erg druk wat in houdt dat de verwachtte bezorgtijd op dat moment meer dan 60 minuten bedragen. Waarschijnlijk is dit u helaas niet opgevallen. Voor nu zijn alle scooters weer gemaakt en hopen wij u in de toekomst weer (zonder extreem lange wachttijd) een lekkere pizza te mogen bezorgen. Met vriendelijke groet, Gwendolynn van der Vooren - Trattoria Panini

, 16-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!! En goede bezorging

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er erg snel en pizza's waren weer heerlijk

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Heerlijke pizza. Je kunt zelf nog dingen toevoegen aan de pizza.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen!! Heerlijke authentieke pizza’s. Keurig op tijd geleverd.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was warm bezorgd en was weer lekker. Alleen zijn ze vergeten het voor te snijden...Bezorger klopte precies om 17.00 aan de deur! Zo’n stipte bezorging heb ik nog nooit meegemaakt!!! :-)

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was dit de tweede keer dat de pizza’s minder lekker waren. Minder ‘beleg’ en geen verse basilicum op de pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaterdagavond twee pizza’s besteld. Bij online bestelling via de eigen website van Panini moest ik aangeven hoe ik zou betalen. Ik gaf aan: contant, met een biljet van 50 euro. Na ruim een uur heb ik maar gebeld of de bestelling wel door gekomen was. Excuses en de pizza’s zouden binnen 10 minuten bezorgd worden. Toen de pizza’s na bijna anderhalf uur (!) eindelijk bezorgd werden, had de bezorger geen wisselgeld bij zich, dus die moest nog een keer heen en weer fietsen voor zijn wisselgeld. Erg knullig wanneer je exact weet waarmee de klant betaalt. Pizza was overigens wel erg lekker.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza calzone niet gaar. 1,5 uur moeten wachten op bestelling en verkeerde pizza bij de bestelling.

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bonnetje van de bestelling was helaas kwijt geraakt na gebeld te hebben netjes op gelost door de pizza's binnen 10 minuten te bezorgen met een gratis fles wijn en uiteraard de heerlijke pizza's.

, 11-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza....zo als altijd....top

, 09-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en nog dank voor de stokbrood/pesto

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende kwaliteit pizza en dito saus, vlot en warm bezorgd

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals ik gewent ben van panini Ciabatta was heerlijk Pizza was heerlijk Zeer snelle bezorging

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza’s , en nette bezorging

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel snel heel lkkr. Top gewoon.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik vind 2 uur bezorgtijd wel erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zijn 3 heerlijke pizza,s en fijn broodje chiabatta mozzarella Het smaakte heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten en een super snelle bezorging. We hebben weer lekker gegeten.

, 18-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een pizza en ravioli, beide zeer goede kwaliteit en goed van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker gegeten

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer als vanouds, dus heel erg goed

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goede kwaliteit. Heerlijk gegeten!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd geleverd. Bestelling nog warm en heerlijke ciabatta's, perfect.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 1,5 uur moeten wachten op de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook nu weer een snelle levering en topkwaliteit. Ga vooral zo door !!

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had bij opmerking aanpassing ingevuld na eerst telefonisch gebeld te hebben maar geen opmerking gelezen denk bij bestelling erg jammer

, 26-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vlotte bezorging prima, kwaliteit heel goed zelfs de korstjes werden grotendeels opgegeten dat is op zich al een compliment voor de kwaliteit. bezorger netjes en correct prima. moeten we vaker doen.

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten bezorgd na het plaatsen van bestelling. Extra beleg besteld maar was wat weinig naar mijn mening. Niet alle pizza's waren gesneden, terwijl het wel op de bon vermeld stond.

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en goede kwaliteit

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Snel, en lekker

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De verkeerde pizza was geleverd . Hier over terug gebeld Met 20 minuten werd een nieuwe pizza gebracht met een fles wijn en excuses Blij met de oplossing van panini Geheel tevreden . Pizza was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, erg lekker en snel geleverd

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 broodjes besteld, stond ook in beeld met bedrag van 24,- maar helaas drie broodjes gekregen (1 romanos ipv 2). Wel voor 18,- (dat dan weer wel). Bovendien bevat de vegetario "ineens" (voor ons) spinazie, wat we niet erg fijn vonden.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wollah was moker goeie tjaps jallah Dankjewel u meneer volgende keer weer snelle pizza bestelling Duimpie👍🏻

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle service!

, 28-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 19.57 besteld online. Om 20.50 gebeld waar het eten was. Order was niet gemaakt en eten werd veel te laat bezorgd.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was niet echt warm. Na zelf te hebben opgewarmd was de pizza prima. Via de website online bestellen op mijn telefoon is het super bestelen, betalen en laten bezorgen.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben dik een uur gewacht toen gebeld waar onze pizza's bleven. Na een 5 kwartier hadden we eindelijk onze pizza's, koud, vet en vlees wat er op moest zitten was minimaal.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag besteld en prima op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s erg lekker. Had qua temperatuur iets warmer mogen zijn. Wellicht een brommer inzetten ipv een fiets?

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snel bezorgd top

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was koud...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben minder tevreden. De vorige keer een maaltijdsalade pollo en die was echt karig. Een klein beetje kip en wat groenten. Dat was geen volwaardige maaltijd. Deze keer een panini pollo besteld. Met extra saus en kaas. En wat krijg ik? Een beetje kaas (zoals ook op de bon vermeld en niet op het bestelformulier). Deze was dus minder lekker. Jammer! Wel super snel en netjes bezorgd.

, 02-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bestelling opmerking geplaatst, (geen tomaten in ciabatta) en kregen deze wel vol belegd met tomaat, helaas. Ook was de lasagne niet naar verwachting €11,00 voor een slecht gevulde lasagne van 2 cm hoog is niet wat ik van jullie had verwacht.

Reactie van Panini:Beste Marlon, Erg jammer om te lezen dat je ervaring niet zo positief was. Zojuist heb ik de bestelling erbij gepakt en deze is zonder opmerking over de tomaten bij ons in het systeem doorgekomen. Ergens is er dus online iets niet goed gegaan waardoor wij dit niet wisten. Wij zorgen ervoor dat de volgende bestelling extra letten op de toegevoegde opmerking. Met vriendelijke groet, Gwendolynn van der Vooren Trattoria Panini

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 stagionni zonder salami geleverd ! Jammer

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons favo pizza’s! Helaas vandaag te veel balsamico op de pizza Rustica waardoor deze niet te eten was. Volgende keer beter

, 03-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta's, die nog heel warm waren toen ze geleverd werden. Een aanrader.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat ipv 18.00 uur 18.20 komt hij de pizza brengen .

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, makkelijk en heerlijk gegeten

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer flexibel tijdens bestelling ondanks drukte tijdens Corso.

, 23-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer erg lekker. ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een calzone polo besteld en die was lekker maar wel met minder vulling dan wat ik gewend ben bij jullie . Dus dat vind ik jammer.

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De laatste 3x bevalt het niet geweldig. De eerste keer duurde het anderhalf uur en kwam koud aan. Tweede keer waren jullie het drinken vergeten. En gisteren had ik pizza met extra salami erop besteld. Zat er 1 plakje salami in kleine stukjes erop... ik ga toch kijken naar een andere pizzeria annex broodjes calzone zaak....

Reactie van Panini:Beste Brigitte, Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. We herkennen dat het door drukte het soms te lang duurt. Hiervoor hebben wij geinvesteerd in nog een extra fiets, hierdoor is de wachttijd korter geworden. Over de bestelling van vrijdag zal ik contact met je opnemen. Met vriendelijke groet, Gwendolynn van der Vooren Trattoria Panini

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Snelle bezorging en alles was nog lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker melanzana ;-)

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging en heerlijk eten. Top.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkerrrr!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd heerlijk, bezorging duurt alleen erg lang.

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, pizza's waren nog warm. Kwaliteit was goed!

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet gesneden zoals gevraagd en beloofd was. Maar echt heerlijk gegeten!

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar ruim 2 uur moeten wachten op 2 broodjes en zelf na 1,5 uur moeten bellen waar mijn eten bleef, kon de gene mijn bestelling niet vinden en zei dat het waarschijnlijk al onderweg was. Pas 40 min nadat ik had gebeld werden mijn 2 broodjes bezorgd. Na bezorging geen excuses dat ik er ruim 2 uur op heb moeten wachten. En na 2 uur honger hebben had ik bijna ergens anders iets besteld of als nog zelf gekookt. Jammer. Eten was verder wel lekker zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk pizza,s en fantastisch chiabatta

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service snel bezorgd. Ik raad de calzone pollo zeker aan echt Italiaanse kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd👍🏻

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snel bezorgt en was heel lekker.

, 06-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza, tonno met salami. Smaakte heerlijk. Pizza zou na bezorging iets warmer mogen zijn, vandaar de 4 ipv 5 sterren.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta en pizza. Werd snel bezorgd en was nog gloeiend warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza zat veelste veel mozarella en er was een soort pizza kruide over heen gegooid en tijm was gwn een vieze pizza de rest prima

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!! Snel geleverd en heerlijk gegeten

, 28-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

boven verwachting goed, zeker voor herhaling vatbaar. Bijna zo lekker als in Napels

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles weer perfect, zoals altijd 😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes bezorgd, maar 1uur op mn bestelling wachten vind ik wel heel lang

, 16-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een lasagna en insalata caprese besteld. De lasagna was smakelijk en goed warm, de salade vers. Aanbevolen

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken altijd een pizza of broodje die echt heerlijk zijn maar deze keer voor de Ravioli Spinaci al Pomodoro gegaan. Viel tot mijn verbazing tegen; de ravioli zelf was erg droog en er was weinig saus te bekennen. Jammer...

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk. De bezorging vlot.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de pizza's was prima, alleen de extra ingredienten ontbraken (o.a. de rucola sla en extra champignons) beetje jammer. De tijd tussen bestellen en leveren was ruim een half uur

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gewoon snel, goed warm en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's waren volgens afspraak op tijd klaar. Zelf opgehaald.

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam half uur te vroeg, was niet ideaal.

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De buitenkant van de pizza leek wel een krakeling , ik kreeg mijn tanden er niet eens doorheen ( was niet eetbaar ) voor het eerst dat ik van panini zo een pizza heb gekregen

, 26-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer alles prima in orde. Heerlijk gesmaakt!

, 21-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee heerlijk warme pizza's werden heel snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer erg genoten van het lekkere eten, zeer tevreden over de bezorging en was netjes optijd. Ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en vriendelijke jongen die de bestelling kwam brengen.

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was lauw. Aflevertijd op bon 18.10. Aflevertijd aan huis 18.30.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al eerder na telefonische bestelling verkeerde pizza geleverd, nu voor het eerst na bestelling via internet, dus schriftelijk! I.p.v. 2 bestelde pizza's een pizza en een broodje geleverd. Als klant dan de keuze of juist geleverde pizza alleen te eten of deze weer mee terug te laten gaan. Zij komt dan nog eens opgewarmd met de andere pizza terug. Jij kunt nu wel samen met je partner eten, maar de opgewarmde pizza is droog en de groente daarop aardig verbrand. Geen echte klantvriendelijke keuze.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Alleen de bezorgtijd kwam niet overeen met wat ik had aangegeven bij de bestelling...

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik merk bij gerechten als pasta's of ovenschotels en salades, dat de hoeveelheid in het restaurant meer is dan bij bezorging! Beetje jammer! Het eten zelf is super lekker

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren niet echt warm

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker zoals ik gewend ben!

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten wel heel erg lang op onze pizza's wachten. Ruim 5 kwartier.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Eten koud en 1 1/2 uur later pas de bestellli g ontvangen, erg jammer! Ik ben dit niet gewend van panini.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza niet warm. Eerder lauw te noemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza en pasta werden snel bezorgd en smaakten heerlijk. Alleen jammer dat de extra rucola (waar ik wel voor betaald heb) niet meegeleverd is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker !

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is ietsje minder dan voorheen vanwege de tijdelijke oven. Ook vond ik de zalm erg zout. Volgens mij zouter dan anders.

, 16-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! Aanrader!

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk, snel en lekker!

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

iets aan het recept gedaan maar pizzakaas is niet te eten. Lijkt wel een zeemlap wat kaas moet heten. Hopelijk gewoon weer naar het oude recept want dit is echt niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!!!! Pizza's waren super.

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je op de site aangeeft met 20 euro te willen betalen dan mag je er toch van uitgaan dat er voldoende wisselgeld is, helaas moest de bezorger terug om 5 euro te halen.

, 25-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend product van smaak en inhoud

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren heerlijk, maar we moesten er wel een dik uur op wachten voordat ze bezorgd waren.

, 17-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was ongeveer een uur na plaatsing online bestelling, dat ben ik niet gewend. De pizza die ik bestelde was een margherita met extra mozzarella en peperoni, de peperoni ontbrak geheel. Normaal gesproken krijgt Panini 5/5 sterring maar deze keer...

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's besteld, zouden om 20:00 uur worden bezorgd. Om dat we pas vanaf 20:00 uur konden eten. De bezorger stond om 19:20 uur al voor de deur. Pizza's maar warm gehouden in de oven. Met het gevolg dat de randjes natuurlijk hard worden. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had online besteld en had voor 19.45 gekozen. De bestelling kwam al om 18.45.... nou vond ik dat nog niet zo heel erg maar de broodjes waren niet warm.... dat vond ik echt jammer en ben ik niet gewend van jullie. Normaal super tevreden maar deze X iets minder helaas.

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer duurde het een uur voor de bezorging aan de deur kwam. Helaas waren de pizza niet warm maar lauw. Zijn we niet gewend van panini helaas beviel de familie pizza (dikke korst) niet zo goed als de gewonen 33cm (veel betere korst!!)

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk! Vriendelijke bezorger, die door regen en wind op pad gaat.

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgt en aardige bezorgers.

, 28-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren ons favoriete Italiaanse restaurant. Heerlijk eten voor een goede prijs. Bezorging is vlot en netjes. Aanrader!

, 27-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

30 min te laat, koude pasta gekregen

, 23-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was goed, ik zelf vond het heerlijk. Deze keer duurde de bezorging 10 minuutjes, maar 2 maal hiervoor hebben wij rond driekwartier moeten wachten op 1 pizza en 2 ciabatta's. Dit vonden wij natuurlijk niet zo leuk.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten en snel bezorgd, de pizza's zijn heerlijk

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De 2 pizza's die ik had besteld waren lekker, alleen hebben we 1 uur en 45 minuten moeten wachten tot ze eindelijk bezorgd werden. Als ik ze niet al had betaald had ik ze bij mijn eerste telefoontje (na een uur!) al geannuleerd. Daarna heb ik er nog een keer achteraan gebeld omdat ze na de beloofde 15 minuten nog steeds niet waren gekomen. Geen excuses gehad noch een uitleg waarom. Slechte service dus....

, 09-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Teleurstellend. Pizza te veel ingrediënten, waardoor het naar een brok kaas en kip ( of wat daarvoor moet doorgaan) smaakte zonder enige nuance of aandacht. Ook de ciabatta Pollo en Prosciutto waren jammer genoeg niet wat ik had gehoopt. Misschien ben ik door 4 jaar in Italië te hebben gewoond, wel verwend geraakt, maar dit was gewoon niet goed. Jammer, maar kan gebeuren. Het blijft een fijn restaurant met goed personeel en leuke uitstraling. Volgende keer beter.??

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn altijd fan van Panini geweest maar de laatste bestelling viel wat tegen in kwaliteit van de pasta olio. Normaal i sdeze voorzien van versie knoflook maar nu zwom de pasta in wat naar knoflook ruikende olie. De pizza gorgonzola/tonno was veel zouter dan normaal. Volgende keer beter!

, 29-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen en betalen. De pizza's waren erg lekker.

, 21-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was erg laat na 1 uur en koud helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten bij Panini is altijd van topkwaliteit! Online bestellen is makkelijk en snel te doen via de site, alleen de bezorging duurt altijd langer dan als je de bestelling per telefoon plaatst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Netjes de pasta en salade verpakt. Zaterdag rond 1900uur een bestelling gedaan. 1945uur stond de bezorger voor de deur.

, 18-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren deZe keer de randen van de pizza s veel te hard en dus niet eetbaar. Na 3 kwartier wachten op onze bestelling voldeed de kwaliteit niet zoals we gewend waren. Ciabatta was wel heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Ik had de 4 formaggi en deze was echt super lekker.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!!

, 24-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De melanzana was niet heet, maar smaakt goed na dertig seconden in de magnetron

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer 2 heerlijke Calzones besteld. En als extra de verrukkelijke Bolognaise saus. Maar bij de snelle levering zat de saus er niet bij - vergeten. Teleurgesteld gingen we dus maar eten tot de deurbel 3 minuutjes later weer ging en er een andere bezorger de saus kwam brengen, ze hadden het zelf ook al gemerkt dat deze vergeten was. TOP SERVICE en ga zo door met deze Italiaanse delicatessen.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, supersnelle bezorging en lekker!

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's smaakte goed en waren op tijd geleverd! Gratis fles wijn ivm grote bestelling was zeer attent.

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker!!!

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bijna 1,5 uur een verkeerd broodje gekregen en een pesto broodje te weinig gekregen. De kwaliteit is zoals gewoonlijk erg goed en lekker. Jammer van het lange wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza en pasta werden snel geleverd. De smaak was prima, maar wellicht heeft de over iets te hoog gestaan. De bodem van de pizza was hard doorbakken, de pasta was aan de randen zwart geblakerd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat wij om de hoek wonen, waren de bezorgde lasagne en pizza niet heel warm. Zou verwachten dat deze nog goed warm/heet zouden zijn. Dit was helaas niet zo. Pizza en lasagne waren overigens wel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lasagne werdt 19:15 bezorgt maar had aangeven 19:45. kon wel gelijk op eten.Voor me man opwarmen smaakt dan toch minder lekker.Aardig jongen aan deur en kon later terug komen...Maar ook zo zonde om weg te gooien. Was foutje stond niet op bon bij jullie waren ze vergeten. Volgende ronde gaan we er weer voor. Gr Yvon

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bresaola, Tonno, Lekker vers, krokant, en snel Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik houd van Panini, ben met de zaak in Lisse opgegroeid. Wel vind ik het jammer dat de broodjes steeds duurder worden terwijl ze af en toe wisselen in kwaliteit. Je hebt soms een superlekkeren ciabatta en de keer erop is diezelfde ciabatta een beetje flauw. Iets meer consistentie zou fijn zijn. Maarrrrr: de bezorging was stipt en vriendelijk en ik houd van Panini, dat had ik al gezegd. P.S.: breng de Canneloni (beide varianten) terug. Wij missen ze x

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warme gerechten die zeer snel bezorgd werden. Het smaakte weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's en pasta's. Snelle bezorging.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit slecht ! Op een avond een belangrijke voetbal wedstrijd word gespeeld hebben wij 2,5 uur op de bestelling gewacht. Dit werd afgedaan met een lachertje door Mw G, manager

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgde and het eten was super - een aanrader ;-)

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was wat koud geworden. Het ovengerecht was heerlijk warm. De smaak van beiden was voortreffelijk!

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snelle service

, 26-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker helaas had ik als extra paprika aangeklikt voor in mijn calzone (en ook betaald ) maar dit zat er helaas niet in.

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk 0 sterren. Na een uur wachten moest het zelfs nog klaargemaakt worden toen ik belde. Voetbal drukte mag absoluut geen excuus zijn. Dan moet je je daar maar op voorbereiden. Ik heb nooit klachten over Panini maar dat is echt een zware dikke onvoldoende. Ik heb de order dus geannuleerd!

, 24-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten (pizza en pasta) waren nog lekker warm en smaakten heerlijk. Het duurde wel een beetje lang (50 minuten) voordat alles gearriveerd was.

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is n.v.t. Maar de kwaliteit van het eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk en fantastisch!

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service en heerlijke pizza's! netjes op tijd bezorgd

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer goed uiteraard! Bezorging ook goed! Bedankt weer mensen!

, 11-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten, snel bezorgd - een aanrader ;-)

, 10-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering!

, 09-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's en ciabatta's zijn altijd prima. En normaal komen wij door de weeks even langs, maar nu hadden wij het eens via de mail besteld. Daarbij gevraagd voor zo snel mogelijk leveren. Maar dat het bijna een uur ging duren, dat was wel even slikken. Daarin zit wel een verbeterpuntje. Naar ons idee, had er wel even gebeld kunnen worden of een reactie via de mail kunnen komen. Met vriendelijke groet, Jolanda

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren er binnen 10 minuten, maar dat is misschien ook het probleem. Het eten smaakte niet vers en op de bovenkant van de pizza van mijn zoontje zaten verbrande plekken, waardoor hij het niet wilde eten.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en ciabatta's, snel bezorgd door vriendelijke bezorgers. Ik ben al jaren fan!

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed geregeld bij Panini. Lekker eten en snelle bezorging. Ga zo door!

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!!

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker snel bezorgd en was een prima pizza

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel en lekker eten. Ook via bezorging.

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk. Zou iedereen aanraden. Wachttijd was bij ons aan de lange kant nml 75 Min. Had sneller gemogen. Maar zal toch weer bij Panini bestellen volgende keer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's. Het duurde even voordat ze er waren (het was druk in Lisse) maar de pizza's waren nog goed warm.

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, pizza's waren erg lekker en nog goed warm

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel altijd graag bij jullie... de ciabatta broodjes zijn heerlijk... helaas probeerde ik vandaag iets anders... lasagne... Koste me 11,- euro voor een super klein beetje lasagne en er zaten zwarte verkoolde stukjes in... ik denk verbrand gehakt of iets dergelijks... Jammer... Volgende keer gewoon weer de ciabatta broodjes... Vorige keer dat ik bestelde, had de bezorger geen wisselgeld mee om mij geld terug te geven voor het bakje sambal dat cash betaald moet worden omdat deze niet online is te bestellen. Dus heb ik meer geld moeten gegeven dan dat t bakje zou kosten...

, 20-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saaie pizza.

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handig, snel en goed geregeld. #Panini Lisse

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben een verkeerde pizza gekregen waardoor de vegetariër onder ons weinig keuze had. Daarnaast hadden we gevraagd de pizza's te snijden. Eentje was licht ingesneden en de rest helemaal niet. Daarnaast was de bambino pizza te donker en echt niet lekker. Ook vonden we de pizza's niet zo warm. Omdat we weinig tijd hadden hebben we jullie hier niet over gebeld maar we zijn op dit moment weinig enthousiast over een volgende bestelling. Is niet wat we van Panini gewend zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service Eenvoudig online te bestellen Vooral heeeel erg lekker

, 05-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, vlotte bezorging en fijn om eens pizza te kunnen bestellen zonder cash in huis.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijdsalades zijn super, goed gevuld met zalm en/of kip! Ruim voldoende voor een maaltijd. Jammer dat je niet kan pinnen bij de bezorger, alleen als je online besteld kan je met ideal betalen.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat we nu online kunnen bestellen maar daardoor hoor je niet hoelang het gaat duren. Wij moesten meer dan een uur wachten op twee pizza's (zaterdagavond dus begrijpelijk) maar begonnen toch te twijfelen of het goed was gegaan met bestellen en hebben toen alsnog gebeld. Pizza's zelf waren heerlijk als altijd!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door ongelukje met personeel erg lang op eten gewacht kan gebeuren..Eten was heerlijk alleen jammer dat kinder pasta wat we hadden aangeven saus apart en stond op bon maar toch fout gegaan.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en supersnel geleverd (binnen 30 minuten) en ook nog goed warm!

, 29-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en correcte service. Heerlijke pizza's.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt mega lekkere calzone!!!

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, lekker warm en supersnel bezorgd. Dat doen we nog eens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, wel wat erg zout... Bezorging exact op tijd, pizza goed warm.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed! Goed eten, goede service en altijd goede bezorging!! ????? En deze keer ook de pizza gesneden.

, 21-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker

, 18-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warme pizza's die keurig op tijd gebracht werden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goeie pizza! Mmmmm

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Besteld via de website en correcte ontvangstbevestiging ontvangen. Maar toch wist Panini van niets en moesten we er achteraan bellen. Vervolgens klopte de bestelling niet helemaal.

, 06-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas ging er wat met de bestelling mis. De bon was misplaatst. Daardoor kwamen de 4 pizzas met excuus en compensatie later onze kant op. Dit was netjes opgelost. Door de snelheid en het deeg, wat meer volkoren leek dan eerder was de kwaliteit van panini niet wat wij gewend waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via website 2000u aangegeven. Bezorger stond om 1935 voor de deur, maar toen lagen de Kids nog niet op bed. Eten was daardoor helaas koud. QS pizza had een wat harde rand. Na opwarmen in de oven (was nodig) werd dat uiteraard niet beter. Als het gewoon op tijd was bezorgd overall een 7+. Nu niet...

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel vaak bij panini en had nu de spaghetti. Die was totaal smakeloos. Echt een tegenvaller. Dat ben ik niet van ze gewend.

, 01-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet goed aangekomen bij Panini, niet de eerste keer overigens. Moest wederom nabellen en bestelling was 45 minuten te laat

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere snelle pizza op ons bord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijzonder dat ik op de site moet aangeven met hoeveel ik ga betalen en de bezorger niet voldoende wisselgeld heeft meegenomen. Het bestelde was uiteraard wel weer heerlijk, alleen wat duur deze keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering en alles prima in orde. Top!!!!

, 21-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk de pizza gesneden ???. Heerlijke gegeten! Niet anders verwacht. Weer bedankt! ???

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Lekkere bezorger. Lekkere scooter. Gewoon all-around lekker.

, 13-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging! Super goede calzone! Whoooh fantastisch! Panini heeft de allerbeste!!

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was koud bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, maar de pasta-portie had wel groter gemogen :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, mocht iets meer saus op. Rucola en tomaatjes lagen aan 1 kant in de doos, naast de pizza.

, 03-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijk eten!

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam zondag avond mijn pizza brengen maar de pizza was niet warm meer en moest ik het in de oven doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zoals altijd erg lekker! Helaas duurde het bezorgen wat lang. We hebben ca. 50 min moeten wachten. Al met al, zoals altijd zeer goed te spreken over dit Italiaanse hoogstandje

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk, zoals we van Panini gewend zijn. Bezorging duurde wel langer dan bij een bestelling via de telefoon.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waarschijnlijk zijn ciabatta's niet zo geschikt voor bezorging In restaurant erg lekker maar nu erg slap en klef Jammer!

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren top (wel afgekoeld), de bezorger was bijzonder vriendelijk (wel behoorlijk laat), maar hij had van jullie niet de routebeschrijving meegekregen die ik bij de bestelling speciaal had opgemerkt. Daardoor heeft hij nodeloos veel tijd verloren met het zoeken naar het adres. Advies: graag de bijgevoegde opmerkingen bij de bestelling lezen en doorgeven!

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging. Ciabatta pollo was zoals altijd top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizzeria in de omgeving. Altijd snel en erg lekker.

, 29-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed, zoals altijd!

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza s waren voldoende. Ravioli was erg weinig en dat eur 11

, 23-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk..! En nog goed heet bij de bezorging ook al woon ik wat verder weg...!

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal mooi

, 06-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij komen vaak bij Panini, maar dit keer weer eens een keer laten bezorgen. Erg lekkere pizza's en snel bezorgd.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van de pizza's viel tegen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aantal keer op werk besteld, echt top! Vooral de pasta met zalm en de vegetale pizza zijn zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vrijdagavond een pizza en maaltijdsalade Bresaola besteld. Heerlijk eten, goede pizza, alleen jammer dat de salade geen maaltijd salade was. Het was daarvoor veel te weinig.

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 Verkeerde pitza gehad had 4 stationi met extra champions besteld en er kreeg er 2 met ham en paprika en champions en kaas

, 24-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was erg gauw afgekoeld hoewel bord van tevoren was verwarmd Verder wel lekker evenals de ravioli

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezoring zelf was perfect. Prettig contact en perfect op tijd. De pizza's echter waren niet warm en zelfs bijna koud te noemen lauw op zijn best. Gelukkig deed dit geen afbreuk aan de smaak want die was zoals we dat gewend zijn. Vertreffelijk! Maar dan niet warm genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd , warme en lekkere pizza en ook al afgerekend dus konden de kinderen ze zo aanpakken

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, besteld via internet. Pizza's waren erg lekker en goed warm!

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren binnen 20 miuutjes geleverd en nog lekker warm+ goed van smaak

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en ciabatta's besteld die er ook nog eens binnen 20 minuten waren! Handig dat ik ook online kan bestellen en betalen want ik heb vaak maar heel weinig contanten in huis; net genoeg voor de fooi van de bezorger ;-) .

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was perfect geregeld Zelfs binnen een halfuur Zaten we te eten En het was weer overheerlijk.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top, en goed eten bij panini!

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Zoals altijd. Super snelle bezorging.

, 19-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's werden binnen een kwartier bezorgd! De kwaliteit van de pizza Della Casa was matig. De extra gorgonzola lag als een koude plak op een helft en leek geen onderdeel van de rest. De pizzas waren ook niet echt warm. Jammer.

, 13-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza hawai was ok, de calzone tonijn was een droef excuus voor een calzone. Het piza deeg was 1 cm dik brood, de vulling een blik tonijn waar geen smaak aan zat. Het formaat had meer weg van een kinder pizza.

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had er meer van verwacht. Had geen vol gevoel na het eten van de pizza terwijl ik normaal maar 3/4 van een pizza op kan.

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

smakelijk,warm en op tijd bezorgd

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leek wel tomatenpuree op de pizza te zitten. Meer tomaat dan kaas en ik had een quattro formaggi besteld. Korst erg donker (bijna zwart) en niet buigzaam zoals een pizza hoort te wezen.. helaas????

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect ,alles was nog goed warm , de smaken waren goed, en de bezorging was ook top, niet lang hoeven wachten.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was good. I ordered online for delivery, but was given the wrong pizza. I called and a new pizza of the correct type was delivered quickly so it was fine.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en ciabatta. ...hmmmm..optijd en zeer warm...echt aan te bevelen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza!

, 15-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was, hoe moet ik het vriendelijk zeggen: fantastisch!! Misschien lezen er kinderen mee maar het was het bekende vogeltje de orgasmus in een vierkante doos. Heerlijk gegeten en perfecte bezorging.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en de kwaliteit zoals gewend van Panini! Top dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem en rand erg hard,jammer. maar de levering was super snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was erg lekker, maar ik had de pizza online besteld en half 8 laten bezorgen, maar me pizza werd om half 6 al bezorgd. online bestellen bij Panini werkt dus niet.

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg teleurstellende pizza. Erg vettig, enkel kaas nauwelijks het eigenlijke beleg. In het weekend is de kwaliteit echt niet goed meer, erg jammer

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza snel geleverd en erg lekker.

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kozen voor deze keer om te laten bezorgen. Calzone pollo en melanzana alla parmigiana. Calzone was prima, niets op aan te merken maar de melanzana was één grote teleurstelling. In het bakje lag maar een klein bodempje met aubergine, beetje tomatensaus en gesmolten kaas. Heb dit gerecht al meerdere keren in het restaurant zelf besteld waar je dan een goed gevulde ovenschaaltje krijgt met een broodje. Echt een volwaardig hoofdgerecht. Nu had het nog geen eens de grote van een voorgerecht, zó weinig! Bij thuisbezorgen ook geen brood erbij. Dit heb ik ook nergens terug kunnen lezen tijdens het bestellen. De kwaliteit van Panini vinden wij altijd top maar nu voelde ik mij iets bekocht :(

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spaghetti was niet heel warm en de piza tonni was erg droog

, 27-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles ok

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, bestelling zondag om 19:45 geplaatst een met ideal betaald, om 20:05 zonder problemen warm ontvangen door vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, maar de bezorger had een verkeerd huisnummer gekregen en stond dus bij buren voor de deur, moest vervolgens bellen voor het juiste huisnummer. Vervolgens had hij het idee dat er al betaald was, terwijl ik bij afleveren zou betalen! De communicatie gaat dus niet helemaal oké. Succes!

, 16-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was snel bezorgd en de pizza's waren heerlijk :)

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed, snel en dus warm bezorgd, aanpassingen op pizza's keurig verwerkt. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijke prijs, prima bezorging, maar de vulling van de pizza (4 stagione) werd wel erg gedomineerd door groene paprika (wel vers)

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles goed, zowel pizza als bezorging!

, 07-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets meer aan veranderen! De kwaliteit van het eten is goed en de bezorging die we gevraagd hadden om 18.00 uur was er ook op tijd.

, 06-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Piizza's besteld op zaterdagavond, dus druk, maar binnen 10 minutenvers uit de oven afgeleverd. prima! En dat voor een lastige bestelling: dingetje eraf, 2 dingetjes erbij dat werk. Zeer tevreden, kon niet beter. O ja, de pizza's waren uitstekend.

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed lekkerste pizza''s ooit

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het mooiste is, de bezorger doet netjes zijn helm af!????

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten maar... de bezorging mag best sneller jongens!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Minpuntje was dat er een "verkeerde" pizza bijzat. Er was Calzone Tonno besteld maar we hebben een andere Calzone ontvangen. Er zat ham in.

, 11-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen; snelle bezorging...! En lekker..!!! Top !

, 01-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lauwe pizza met smakeloze harde korst. Topping was wel lekker al was de truffel smaak minimaal

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon de béste in Lisse en omstreken!!

, 21-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaste klant en altijd tevreden! Erg lekker vooral de pizza's

, 19-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supermakkelijk besteld en betaald via internet... En razendsnel bezorgd...! Top !!!

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Calzone was super en netjes op tijd bezorgd. Ook ben ik zeer tevreden dat er met mijn opmerking rekening is gehouden.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.52 besteld online, 19.55 gebeld of bestelling wel was doorgekomen, was wel het geval maar het was druk, ik zou de eerst volgende bezorging zijn. Op de vraag of dit normaal is kreeg ik excuses en ze doen hun best, ondanks de drukte. 20.20 geleverd. Mijn advies is dan ook: geef door bij het bestellen hoe lang de levertijd is, dan heeft de klant de keuze om te bestellen of niet.

, 09-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het 2 maal klikken voor de familie pizza was niet helemaal duidelijk. Maar dat stond niet in verhouding tot het gemak om op deze manier te bestellen en de snelle levering.

, 07-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima kwaliteit en bezorging bij Panini! Alleen was t deze keer beetje chaos in beide pizzadozen. Misschien te snel ingepakt of noodstopje van de koerier. Maakt verder niet echt uit want de pizza's waren weer heerlijk!

, 05-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd Heet wat heet moest zijn, en weer zo lekker allemaal! Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets vergeten voor op de pizza wat toch wel de smaak maakt (pijnboompitten) en dan bellen daarover en komen ze het zo snel mogelijk brengen! 10 min. later en pizza is koud. Je krijgt alleen een sorry Geef dan een korting bij je volgende bestelling ofzo of breng gewoon een nieuwe !!!!!

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, als altijd!

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging super op tijd. Pizza heerlijk!

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, snelle bezorging en op de juiste temperatuur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig bezorgd. Pizza was lekker.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer zat er erg weinig toping op de pizza en in verhouding te veel kaas

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote kale randen. Deze waren altijd kleiner.

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid viel tegen en het was niet echt warm. Met ideal afrekenen was makkelijk.

, 11-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super Lekkere Ciabattas en Pizzas ik rij er voor om........!

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De pizza was nog heet doen hij aan kwam. Korte wacht tijd.

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat Panini thuisbezorgd. Eindelijk een kwalitatief goede en zeer smakelijke pizza thuis bezorgd :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

???????????? zeker na en ivm de tegoedbon

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling via internet binnen een kwartier bezorgd, super!

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat het koningsdag was, is er bezorgd én binnen 3 kwartier. Uiteraard waren de maaltijden weer heerlijk!

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en altijd lekker en warm!

, 23-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

thanks !

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel al jaren en echt nooit klachten, maar ik denk een nieuwe "kok" want deze pizza was echt totaal niet lekker en zelfs koud. En dat koude is ook nooit eerder gebeurd. Wel eens minder heet maar nooit echt koud. Veel champignons en paprika om het bijna ontbreken van salami te maskeren en die waren rauw. Slechts 3 van de 8 slices gegeten. En normaal gaat ie echt helemaal op hoor.

, 16-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ernstig buikloop gehad. jammer

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T was n top bestelling. heb zeer genoten van uw voedsel. Hoop u snel weer te zien. Bezorger erg vriendelijk, alleen jammer dat hij het bijna liet vallen. Gr momo

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst online besteld en betaald. Heel tevreden over de kwaliteit en de snelle bezorging. Enig verbeterpuntje voor mij: bij de bevestiging indicatie geven van de verwachte bezorgtijd.

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goed heet en snelle bezorging

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en precies op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke warme pizza's

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, ook goed warm. Duurde wel vrij lang dat het bezorgt werdt.

, 19-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en ciabatta waren prima op smaak en werden snel en warm geleverd.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel en goed :)

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een kwartier stond de bezorger voor de deur met een warme pizza en ciabatta :)

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk ovenverse pizza's die super snel bezorgd werden. Dat doen we vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals je gewend bent....weer heerlijk en snel.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging binnen half uur na bestelling. Top Kwaliteit zou 5 sterren zijn als de pizza salmone iets minder zout zou zijn geweest.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza erg snel koud. Kwaliteit is altijd goed en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en prima eten!

, 24-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en bezorging op tijd, alleen had de lasagne wat warmer gekund.

, 19-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zonde van de transactie kosten, ik zou liever een euro fooi geven aan de bezorger

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten en een snelle levering. Handig om te kunnen bestellen via internet. Geen gedoe meer met cash geld aan de deur. Aanrader..!

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wilde een Bambino Bressaola bestellen maar deze stond niet op de site. Na 1 belletje en wat overleg kon ik het toch bestellen en werd het super goed bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sterren zeggen genoeg ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dikke 10!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, alleen de pasta was niet helemaal gaar en de portie was aan de kleine kant.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op de minuut nauwkeurig en de pizza was heerlijk. Bijzondere vermelding gaat naar de calzone met de huisgemaakte bolognese saus erover. Fantastisch.

, 24-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker! Alleen duurde de bezorging "zo snel mogelijk " alsnog en uur.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via Internet bestelling gedaan - vlotte bezorging en Super lekkere pizza's gegeten!! Mmmmm!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza Snelle bezorging Wat wil je nog meer?

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijk en snel!

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam slechts een paar minuten later dan ik bij de bestelling had aangegeven. Super! 1 van de 4 gerechten was echt goed warm bij aankomst! De smaak van alle gerechten was wederom weer bijzonder lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is eigenlijk altijd top geregeld bij Panini! Lekker eten, correcte bezorging en in het restaurant zeer vriendelijke bediening! Zeker een aanrader om lekker te lunchen of dineren

, 24-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk allemaal, bezorgingstijd goed. Enige aanmerking op de online bestellings formulier (had ik ook aangegeven @ commentaar bij bestelling) is dat je bij normale pizza's wel extra toppings kan bepalen. Maar bij Calzone's niet, en ook geen plaatsvervangende toppings etc. -Niet belangrijk, maar vond ik raar. Nogmaals, heerlijk gegeten, grazie.

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijke pizza's met een echte dunne Italiaanse bodem. Lekker van smaak en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze favoriete pizzas online besteld en supersnel bezorgd!

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen half uur een heerlijk warme pizza op ons bord, zonder de deur uit te moeten en betalen via Ideal. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide pizza's waren niet eens lauw.... Wel goed van smaak maar warm was veel lekkerder geweest?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik denk dat de samenstelling van het meel heel anders was dan de vorige bestelling. de pizza bodems waren hard, tegen zwart aan en zeker aan de randen, niet zo lekker dus! dat kan beter! vorige bestelling was wel goed.

, 25-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijke pizza's gegeten. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goed heet en op tijd gebracht! Wat wil je nog meer!

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima, bezorging ruim half uur te laat. Er was wel telefonisch contact dat de bezorging 10 minuten te laat zou zijn

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Wachttijd maar 20 minuten. Pizza was echt heerlijk pittig zoals beloofd. Voor herhaling vatbaar. Prima dus.

, 15-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service, vriendelijke bezorger aan de deur, heerlijk pizza's alleen jammer dat de pizza's niet gesneden waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst tevreden

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super pizza en precies volgens aangegeven tijd

, 04-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en een hele snelle bezorging

, 03-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supermakkelijk online bestellen; snelle levering ! Top !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel snel en het smaakte heerlijk.

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is zoals altijd erg goed. Bezorging precies op tijd (misschien zelfs wel tot op de minuut nauwkeurig).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supermakkelijk bestellen via internet en betalen met iDeal...! Binnen 25 minuten thuis bezorgd. Niks te klagen dus !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goed warm. Jammer dat het bezorgen zo lang duurde, bijna een uur moeten wachten.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 06-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon prima

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging en altijd lekker. Nog nooit teleurgesteld!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en uitstekende kwaliteit

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top. Lekker vers, meer dan genoeg en overheerlijk. En zelfs op een drukke avond snelngeleverf

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging mooi op tijd! Verpakking netjes, maar vooral: alle pizza's waren heerlijk! Dankzij jullie kookkunsten hebben we een gezellige verjaardag gevierd.

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle en nette bezorging. Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals altijd. Bezorging binnen half uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur moeten wachten voordat het bezorgd werd. Echt veel te lang

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, goede vlotte bezorging

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd snelle bezorging en verder alles naar wens.

, 09-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had alvast twee ciabatta's besteld voor levering 19:15. Wat schetst mijn verbazing als om 18:35 de bezorger voor de deur staat. Dus wanneer iedereen thuis was (om 19:15) koude ciabatta's maar gegeten. Ik heb wel gebeld en gevraagd om een reactie, maar helaas nog niets vernomen.